ye-logo.v1.2

У Шепетівському районі з підпільного цеху вилучили більше 1 тисячі літрів спирту і 850 пляшок горілки

Кримінал 2171
На Хмельниччині виявлено підпільний цех, під час обшуків у якому вилучено фальсифікований алкоголь з підробленими акцизними марками
На Хмельниччині виявлено підпільний цех, під час обшуків у якому вилучено фальсифікований алкоголь з підробленими акцизними марками. Фото: khmel.gp.gov.ua.ua.index.html

Фальсифікований алкоголь був з підробленими акцизними марками.

Правоохоронці припинили діяльність підпільного цеху з незаконного виготовлення фальсифікованого алкоголю. Як повідомляють у прокуратурі області, діяв цех у Шепетівському районі. У приміщенні зберігався алкоголь з підробленими марками акцизного збору.

“Ще 14 липня під час проведення санкціонованих обшуків за місцем зберігання спиртних напоїв виявлено та вилучено 3 тисяч акцизних марок з ознаками підроблення. Окрім того, вилучили понад 850 пляшок готової алкогольної продукції у виді горілки «Nemiroff», «Пшенична», «Пісня», «Воздух» з акцизними марками, близько 1 тисячі літрів спирту, а також інші предмети для виготовлення фальсифікованого алкоголю (етикетки, дозатори, кришки)”, - додають у прокуратурі.

За фактом вчинення кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 199 Кримінального кодексу України (зберігання з метою збуту та збут незаконно виготовлених марок акцизного податку) розпочате кримінальне провадження. Правоохоронці встановлюють осіб, причетних до вчинення злочину.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую