ye-logo.v1.2

Вбивця 26-річної кам'янчанки до кінця свого життя пробуде за ґратами

Кримінал 2642
Вбивця 26-річної Руслани Німак до кінця свого життя пробуде за ґратами
Вбивця 26-річної Руслани Німак до кінця свого життя пробуде за ґратами. Фото: volynnews.com

Суд визнав чоловіка винним в умисному вбивстві.

Апеляційний суд Хмельницької області залишив без змін вирок Кам'янець-Подільського міськрайонного суду від 27 квітня 2017 року, яким обвинуваченого засуджено до довічного позбавлення волі.

"Суд визнав його винним в умисному вбивстві, вчиненому з особливою жорстокістю, поєднаному з насильницьким задоволенням статевої пристрасті неприродним способом (пункт 4 та пункт 10 частини 2 статті 115 Кримінального кодексу) та в насильницькому задоволенні статевої пристрасті неприродним способом із застосуванням фізичного насильства, що спричинило особливо тяжкі наслідки (частини 3 статті 153 Кримінального кодексу)", - повідомила прес-служба Апеляційного суду Хмельницької області.

Нагадаємо, в лютому 2015 року в одному із нічних клубів Кам'янця-Подільського обвинувачений познайомився з жінкою та запропонував їй проїхати до нього додому для продовження відпочинку. У нього в квартирі і сталась трагедія.

В суді обвинувачений визнав свою вину лише у вчиненні умисного вбивства.

Справа в апеляційному суді слухалась у закритому судовому засіданні. Повний текст ухвали буде оголошений 23 листопада 2017 року о 16.00.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую