ye-logo.v1.2

Каменюка, що вилетіла з-під коліс вантажівки, пробила скло авто

1452

Камінь проламав череп 14-річній Олі

У п'ятницю, 13 серпня,  дівчинка прийшла до тями.  Майже чотири доби вона була непритомною.
Трагедія сталася ввечері 10 серпня. Галина  разом з донькою Ольгою, своєю сестрою та її чоловіком поїхали до Почаєва. Автомобілем поверталися додому.
«Ми саме хотіли зупинитися, але шукали тінь, – розповідає 47-річна мешканка Ізяслава Галина. – Сестра сиділа попереду. Її чоловік  – за кермом. Згодом вона розповіла, що побачила, як з лісопосадки виїхала вантажівка, схожа на «КамАЗ». Ми її майже наздогнали, коли сестра побачила, як між задніх здвоєних коліс  щось крутиться. Потім дзвін розбитого скла, крики. Машина спинилася. Сестра повертається і каже: «Олю вбило». А вона якраз сиділа посередині між мною і ще однією дівчинкою. Коли та дитина побачила Олю – перелякалася. Вибігла з машини і давай кричати. Вся голова доньки була у крові. Я намагалася зупинити кров якимось рушником. Сестра викликала карету швидкої допомоги».
На панелі автівки лежав шматок бетону завбільшки в два кулаки. Задні колеса вантажівки розкрутили його, і мов снаряд з пращі запустили просто у лобове скло «Жигулів». Номера вантажного автомобіля ніхто не запам'ятав.  Однак навіть якщо водія і вдасться відшукати, йому навряд чи висунуть звинувачення. Як кажуть юристи, якби у скло влетіла якась деталь від автомобіля, чи з борта звалився вантаж, тоді можна було говорити про технічну несправність чи порушення техніки безпеки при перевезенні вантажу. А так…
Олю привезли до Білогірської районної лікарні у комі. З обласної лікарні визвали нейрохірургів, котрі прооперували пацієнтку. У дівчини була відкрита черепно-мозкова травма, проникаючі поранення черепа та внутрішньомозкова гематома. Гематому вдалося видалити.
«Вчора Оля вже говорила, – каже Галина. – Протяжно, але говорила. А сьогодні не хоче. Питала про батька. А нині не говорить. Образилася, бо вчора просилася додому. Я всю дорогу Бога просила, щоб її живою довезли».
За словами лікарів, стан юної пацієнтки залишається важким.
P. S. Усім, хто має змогу матеріально допомогти Олі на лікування, надаємо телефон її матері Галини Леонтіївни: 097-39-57-400.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую