ye-logo.v1.2

Футбол. Лави «Агробізнеса» поповнив основний гравець «Буковини»

Спорт 2449
Ігор Бойчук став новим гравцем волочиського Агробізнесу
Ігор Бойчук став новим гравцем волочиського Агробізнесу. Фото: fcab.com.ua

Дебютувати захисник може 22 липня в Харкові проти «Металіста».

Волочиський «Агробізнес», який у новому чемпіонаті України з футболу гратиме у першій лізі, оголосив про підписання контракту з Ігорем Бойчуком.

«Ми переглядали Ігоря, бачили, як він зіграв за нас у спарингу проти рівненського «Вереса», і вирішили укласти з ним контракт, - каже головний тренер «Агробізнеса» Андрій Донець. – Чи будуть ще новачки? У нас є 20 футболістів, і, думаю, цього достатньо. Хоча не виключаю, що ще одного гравцями візьмемо».

Ігор Бойчук грає на позиції лівого захисника. Є вихованцем чернівецького футболу. Останні три сезони 24-річний футболіст виступав за «Буковину». Минулої першості чернівецький клуб грав у другій лізі групі «А», в якій виступав і «Агробізнес». Ігор Бойчук минулої першість виходив за «Буковину» в стартовому складі в усіх поєдинках, за виключенням одного, який пропускав через дискваліфікацію.

Волочиський «Агробізнес» свій дебютний матч у першій лізі проведе 22 липня в Харкові, де зіграє протии «Металіста-1925». Потім, 29 липня, на команду Андрія Донця очікує ще один виїзний поєдинок проти краматорського «Авангарду». А свій перший матч у рідних стінах зіграє 4 серпня, коли в Волочиську прийматиме луцьку «Волинь».

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую