ye-logo.v1.2

Обмеження руху на Хмельниччині: водії «на євробляхах» змінили локації протестів

Суспільство 2615
Протест водіїв на єврономерах у селі Жванець Кам
Протест водіїв на єврономерах у селі Жванець Кам'янець-Подільського району . Фото: нанаде Юрієм Шубарським

Акцію продовжено.

Активісти - водії автівок на єврономерах продовжують частково обмежувати рух на автодорогах області. Учора, 20 листопада, протести відбувались на трьох локаціях - Давидковецькому перехресті, при в'їзді у Шепетівку та на виїзді з Кам'янця. Сьогодні ситуація дещо змінилась.

Як повідомив координатор акції у Хмельницькому Валентин Корнійчук, учорашній протест Давидковецькому перехресті завершився близько 18.00 години вечора. Рішення про продовження акції поки немає.

«Незабаром зберемось з активістами й будемо вирішувати, що робити далі. Багато хоче їхати на підтримку до Києва. Поки обмежувати рух на Давидковецькому не буде ніхто», - каже організатор.

У Шепетівці, за словами місцевого координатора Руслана Рабюка, акцію не завершували, лише зупинити на ніч.

«Громада вирішила призупинити акцію на ніч і вранці повернутись, що ми сьогодні й зробили. Зараз ми вже на в'їзді в Шепетівку», - додав пан Руслан.

Дещо інша ситуація склалась на Кам'янеччині. За словами тамтешнього організатора Юрія Шубарського, активісти розклали намети на обочині автодороги поблизу села Смотрич (міст «Лань, що біжить») і всю ніч провели там. Каже, пропускали увесь транспорт.

На Кам'янеччині змінили локацію

«Сьогодні ми змінили локацію і знаходимось на кордоні Хмельницької та Чернівецької областей - в селі Жванець. Продовжуємо обмежувати рух. Ходимо по пішохідному переході. Пропускаємо тільки рейсові автобуси й автомобілі з дітьми, швидкі та спецавтомобілі. Наметове містечко так і є селі Смотрич, але там ніхто не обмежує рух», - додав Юрій Шубарський.


Поблизу Шепетівки протест продовжується.Фото: надане Русланом Рабюком
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую