ye-logo.v1.2

«Ретрофест 2019»: що запланували в Кам’янці-Подільському

Культура 3752
Триватиме фестиваль протягом трьох днів
Триватиме фестиваль протягом трьох днів. Фото: gazeta.ua

На цьогорічному фестивалі організатори акцентують увагу на сімейних цінностях.

IV Міжнародний фестиваль «Ретрофест» триватиме впродовж трьох днів і пройде під гаслом «Велика авто7’я зустрічається на «Ретрофесті». Про це повідомляє видання «gazeta.ua».

Найбільш масштабною подією фестивалю стане ретро-ралі на Кубок України «Від фортеці до фортеці» Воно пройде спеціальним маршрутом від Кам'янець-Подільської до Хотинської фортеці. У ньому візьмуть участь десятки екіпажів. Традиційно можна буде побачити і машини в статичному вигляді.

«Вже підтвердили свою участь власники символу фестивалю Citroen 2CV 1959 року випуску, єдиного в Україні Horch 951 1937 року та інших машин. Справжньою родзинкою стане прибуття із Києва вражаючого De Soto 1939 року. На такому авто їздив мультиплікатор Волт Дісней», - йдеться у повідомленні.

Цього року організатори вирішили провести найбільшу сімейну вечерю просто неба. Будь-хто зможе принести свої смаколики та розділити трапезу з друзями і новими знайомими. Місця вистачить всім, адже загальна довжина столу становитиме близько 30 метрів. Перед вечерею відбудеться кулінарний конкурс «Бабусині рецепти млинців».

«Якщо відчуваєте, що кулінарія - це ваше, тоді вам точно до нас. Незважаючи на простоту страви, вона має безліч варіацій. Кожен охочий зможе продемонструвати свій рецепт та майстерність у приготуванні млинців, - цитує видання засновниця фестивалю Олену Дику. - Журі визначатиме переможців і найкращі отримають призи від наших спонсорів. Для участі у конкурсі потрібно попередня реєстрація».

Фото: vdalo.info

Для дітей організують цілий подіум, де кожен зможе продефілювати у ретро-образі. Крім цього, юні учасники спробують себе у ролі модельєрів. Кожна дитина зможе пройтись подіумом зі своєю лялькою, для якої вона створила одяг. Умова одна - усе повинно бути в ретростилі

У рамках фестивалю вперше відбудеться захід для братів наших менших. Всі тварини у своїх вбраннях теж зможуть продефілювати на фестивальному подіумі. Також на великому екрані організатори покажуть світлини фото-конкурсу домашніх улюбленців #МійСтильнийДруг, який триває у інтернеті до 25 травня.

«Насиченою буде музична програма фестивалю. Рок-гурт "Нумер 482" виконає свій хіт "Добрий ранок, Україно!" та продемонструє спеціальний сюрприз до фестивалю. Справжню стилістично-музичну поліфонію для учасників створить гурт "Шо такоє" і Марієтта Вейс, саме її голосом звучить звідусіль фестивальний хіт», - пише «gazeta.ua».

Також буде облаштований наметовий табір біля фортеці як для учасників, так і всіх охочих. Це допоможе не тільки не пропустити жодної події на фестивалі, але й пожити в унікальному місці з виглядом на самісіньку фортецю. За перебування у такому таборі доведеться заплатити. Однак учасники на ретро-автомобілях перебуватимуть там абсолютно безкоштовно.

Стартує «Ретрофест» у Кам’янці-Подільському 7 червня і триватиме до 9 червня.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую