ye-logo.v1.2

У Кам’янці-Подільському затримали чоловіків, які обкрадали торгові центри

Кримінал 5111
Крадіїв передали працівникам поліції
Крадіїв передали працівникам поліції. Фото: ілюстративне sputnik.az

Крадіїв знайшли «по гарячих слідах».

У Кам'янці-Подільському гвардійці патрульної роти затримали трьох крадіїв. Як повідомляють у військовій частині 3053 Національної гвардії України, увечері, 13 липня, військовослужбовці отримали повідомлення від працівників поліції про крадіжки у двох торгових центрах міста.

«Невідомі особи здіснили крадіжки та зникли у невідомому напрямку, прихопивши з собою товар на кілька тисяч гривень. Патрульні негайно вирушили за вказаними адресами та «по гарячих слідах» затримали крадіїв, - йдеться у повідомленні. - Зловмисники, якими виявилися місцеві мешканці, чоловіки 1978 та 1984 років народження, були доставлені до Кам'янець-Подільського відділу поліції».

Читайте також: На території Хмельницького палацу творчості затримали чоловіків з наркотиками.

В той самий вечір, 13 липня, у місті Хмельницькому нацгвардійці вилучили наркотичні речовини у двох груп осіб.

«Здійснюючи патрулювання по вулиці Зарічанській, військовослужбовці патрульної роти помітили групу осіб, які порушували тишу. На прохання гвардійців поводитися тихіше, ті не зреагували. Після цього громадянам було запропоновано пройти поверхневу перевірку, в ході якої в одного з них було виявлено згорток з речовиною зеленого кольору рослинного походження», - зазначають військовослужбовці.

Чоловік почав чинити опір затриманню та намагався викинути згорток. На місце події було викликано слідчо-оперативну групу для вчинення подальших правових дій.

«Кількома годинами пізніше, нацгвардіційці здійснювали патрулювання Проспектом Миру. Двоє осіб неподалік, помітивши патрульних, почали швидко рухатися в протилежному напрямку. Молодиків затримали та в ході поверхневої перевірки у них було вилучено пристрій для розкурювання наркотичних вечовин та близько 9 грамів подрібненої речовини рослинного походження зеленого кольору», - додають військовослужбовці.

Затримані були передані працівникам поліції.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую