ye-logo.v1.2

Мешканця Ярмолинеччини підозрюють у крадіжках опалювальних котлів із новобудов

Кримінал 620
Саме під час чергового злочину правоохоронці й затримали чоловіка
Саме під час чергового злочину правоохоронці й затримали чоловіка. Фото: поліції Хмельницької області

Правоохоронці затримали чоловіка, коли той саме вантажив викрадене до автомобіля.

У Хмельницькому поліцейські затримали чоловіка, який викрадав опалювальні котли із новобудов, підбираючи ключі до квартир. Як повідомляють в секторі комунікації Головного управління Нацполіції області, правоохоронці затримали чоловіка, коли той саме вантажив викрадений пристрій до автомобіля. Наразі його перевіряють на причетність до вчинення схожих злочинів.

«Крадієм виявився 40-річний житель Ярмолинеччини, який раніше притягувався до кримінальної відповідальності за розбої. Як встановили поліцейські, зловмисник спеціально приїжджав до Хмельницького, де, підбираючи ключі, проникав до квартир у новобудовах. Там він демонтував котли, які потім збував. Наразі відомо про щонайменше дві крадіжки», - зазначають в поліції.

Саме під час чергового злочину правоохоронці й затримали чоловіка. Його викрили «на гарячому», коли підозрюваний вантажив котел до автівки і вже збирався їхати. У нього також вилучили викрутки, ключі та інші інструменти.

Наразі слідчі вже оголосили 40-річному чоловікові підозру за частиною 4 статті 185 (Крадіжка, вчинена в умовах воєнного стану) Кримінального кодексу України. Його перевіряють на причетність до вчинення інших злочинів. Вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу.

Читайте також: На Шепетівшині взяли під варту жінку, яку підозрюють у вбивстві чоловіка

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую