ye-logo.v1.2

Погода на завтра – вночі на Хмельниччині можливий сніг, вдень опади припиняться

Суспільство 963
Впродовж доби температура коливатиметься від - 3 до +8 градусів
Впродовж доби температура коливатиметься від - 3 до +8 градусів. Фото: з архіву редакції

Синоптики попереджають про туман та ожеледицю на дорогах.

У середу, 20 березня, на всій території області буде хмарно з проясненнями, вночі місцями невеликий мокрий сніг та дощ, вдень без істотних опадів. Вночі та вранці місцями туман, на дорогах можлива ожеледиця.

За інформацією обласного центру з гідрометеорології, вночі температура повітря по області від -3 до +2 градусів, вдень – від 3 до 8 градусів тепла. У Хмельницькому вночі від -1 до -3, вдень – до 6 градусів з позначкою «+» . Вітер буде північно-західним, а його швидкість сягатиме від 3 до 8 метрів за секунду.

«Протягом усього дня у Хмельницькому буде триматися хмарна погода, проте буде без опадів. Впродовж доби температура повітря коливатиметься від -2 до +5 градусів», — зазначено на сайті «Синоптик».

Завтра, 20 березня, в більшості областей України очікується дощ, часом із мокрим снігом, зазначає у своєму дописі у фейсбуці метеорологиня Наталія Діденко. Лише в східній частині країни опади малоймовірні. Потепління очікується вже з 21 березня.

«Протягом дня температура повітря особливо не зміниться - від +5 до +9 градусів, у східних областях, в Криму та на Закарпатті до +12 градусів», - зазначає Наталія Діденко.

Читайте також: Через Хмельниччину запустили додаткові поїзди до Львова та Карпат

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую