ye-logo.v1.2

Погода на вихідні: на Хмельниччині відчутно потепліє

Суспільство 916

Після дощів у п'ятницю, мають прийти сонячні дні.

Березень завершується, а попереду вже квітень. І останні дні першого весняного календарного місяця будуть доволі теплими. Навіть, дещо аномальними. Адже схожі температурні показники на Хмельниччині фіксували в 1968 році, коли фіксували 22,4 градуси тепла. Отож, яку погоду прогнозують 29-31 березня 2024 року – детальніше на сайті «Є ye.ua».

У п'ятницю 29 березня можливі дощі. Як вдень, так і вночі. За прогнозом Українського Гідрометеоцентру, нічна температура повітря коливатиметься в межах 5-8 градусів вище нуля, а вдень стовпчики термометрів підвищаться до позначок в +15 градусів.

Короткочасні п'ятничні дощі підуть, а на заміну їм прийде суха та тепла погода. За даними ресурсу «Метопост», у суботу 30 березня вночі буде 9 градусів із позначкою «плюс». Вдень повітря прогріється до 17-19 градусів. День буде, здебільшого, сонячним.

У неділю – ще тепліше та без опадів. За прогнозами синоптиків, нічна температура повітря становитиме 8-10 градусів тепла. А ось вдень повітря може прогрітися до 21-23 градусів вище нуля.

Читайте також: Ярмарок садівництва та городництва відбудеться в Хмельницькому

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую