ye-logo.v1.2

На території «Подільських товтр» чоловік вирізав три десятки дерев, щоб зробити стежку до своєї землі

Кримінал 1483
Завдана державі шкода оцінюється у пів мільйона гривень
Завдана державі шкода оцінюється у пів мільйона гривень. Фото: сектору комунікації обласної Нацполіції

Для роботи він найняв своїх знайомих.

На Хмельниччині слідчі оголосили підозру чоловікові, який організував вирубку дерев на території Національного природного парку «Подільські Товтри». Подія сталася в середині листопада минулого року поблизу села Залісся Друге Гуменецької тергромади.

За інформацією сектору комунікації Головного управління Нацполіції області, 48-річний місцевий житель вирішив вирізати дерева в лісозахисній смузі, щоб зробити заїзд на свою земельну ділянку. До виконання робіт чоловік залучив двох своїх знайомих. На другий «робочий» день протизаконні дії чоловіків помітили водні поліцейські під час рейду заповідником. «Чорну вирубку» вдалося зупинити та розшукати замовника, проте за перший день чоловіки встигли зрізати три десятки дерев різних порід. Зрізану деревину робітникам пообіцяли віддати в якості оплати за зроблену роботу. Завдана державі шкода оцінюється у пів мільйона гривень.

Слідчі за процесуального керівництва прокуратури оголосили організатору незаконної вирубки дерев підозру за частиною 4 статті 246 Кримінального кодексу України.

Читайте також: Відключення електроенергії за графіком можуть застосувати 26 березня на Хмельниччині

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую