ye-logo.v1.2

Олександр Пономарьов разом з Михайлом Хомою і Тарасом Тополею презентували нову пісню про захисників

Культура 2623
Текст і музику до «Темної нічки» написав Олександр Пономарьов
Текст і музику до «Темної нічки» написав Олександр Пономарьов. Фото: з фейсбук-сторінки Олександра Пономарьова

Композицію «Темна нічка» присвятили людям, які боронять наш спокій.

Співак Олександр Пономарьов, який родом з Хмельницького, разом з українськими виконавцями Михайлом Хомою, а також Тарасом Тополею презентували новий кліп на пісню «Нічка темна». Його прем'єра відбулася сьогодні, 18 квітня, на YouTube-каналі співака.

Про роботу над новою піснею співак оголосив ще на початку березня. Вже тоді зазначав, що виконуватиме її тріо. Текст і музику до «Темної нічки» написав Олександр Пономарьов. Як він зізнається в коментарях до відео пісня глибока та лірична, присвячена війні в Україні та тим людям, які боронять наш спокій.

Олександр Пономарьов зазначає, що написав цю пісню під час чергової поїздки з благодійними концертами. Зйомки кліпу відбувалися два дні. Головними героями відео також стали українські захисники та захисниці.

Перед широкою публікою прем'єра пісні відбудеться 20 квітня – Олександр Пономарьов і Михайло Хома в супроводі симфонічного оркестру даватимуть концерт «Україна переможе» у столичному Національному палаці мистецтв «Україна». Під час концерту відбуватиметься збір на FPV-дрони для одного з підрозділів особливого призначення.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую