ye-logo.v1.2

На торги з права оренди виставили два приміщення в оновленому “Дитячому світі”

Економіка 355
В оновленому "Дитячому світі" планують передати в оренду два приміщення
В оновленому "Дитячому світі" планують передати в оренду два приміщення. Фото: з архіву редакції

Обидва приміщення розташовані на другому поверсі торгівельного центру.

Управління житлової політики і майна Хмельницької міськради оголосило торги щодо передачі в оренду двох приміщень в торгівельному центрі “Дитячий світ”, реконструкція якого закінчується.

Про це стало відомо з сайту “Прозорро.Продажі”.

Нагадаємо, раніше сайт «Є ye.ua» писав, що для оновлення торгівельного центру “Дитячий світ” залучили грантові кошти.

В 2023 році Хмельницький увійшов до переліку муніципалітетів, що були відібрані у межах всеукраїнського конкурсу місцевих ініціатив в рамках проєкту «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів (SRER)». Це дозволило залучити кошти Програми розвитку ООН (ПРООН) в Україні.

За умовами гранту місто має отримати 654 тисячі 836 євро, ще частину коштів надає комунальне підприємство згідно умов співфінансування.

В рамках реалізації проєкту в торгівельному центрі провели теплення фасаду та покрівлі, ремонт торгівельного залу, встановлення ліфту, капітальний ремонт внутрішньобудинкових систем водопостачання та водовідведення, заміна електропроводки, ремонт торгового залу, ремонт санвузлів на другому поверсі.

Наразі реалізація всього проєкту вже на фінальній стадії.

На другому поверсі “Дитячого світу” планується створити багатофункціональний простір для розвитку бізнесу, а також хаб інновацій і продуктивних ідей. Простір отримав назву ProModni.

Саме на другому поверсі і планується передати в оренду два приміщення. Це перші аукціони з передачі приміщень "Дитячого світу" в оренду після оновлення. Перше приміщення має корисну площею 78 квадратних метрів (загальна площа 140,4 квадратних метрів). Стартова місячна орендна плата 35240 гривень. Аукціон відбудеться 8 жовтня.


Вигляд приміщення з середини Фото:prozorro.sale


Друге приміщення має корисну площу 71,9 квадратних метрів (загальна площа 129,4 квадратних метрів). Стартова орендна плата 32479 гривень. Аукціон відбудеться 7 жовтня.


Вигляд другого приміщення зсередини Фото:prozorro.sale

Обидва приміщення можуть бути використані лише для торгівлі дитячими товарами без права передачі в суборенду.

Раніше сайт “Є” ye.ua писав, що Регіональне відділення Фонду державного майна України по Вінницькій та Хмельницькій областях провело торги з продажу приміщень в центрі міста в будівлі, що на вулиці Героїв Майдану, 36. Під час аукціону за приміщення запропонували майже 15 мільйонів гривень.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую