FacebookInstagramRSSTwitterViberTelegramYouTubeTelegramViberWhatsApp ФотоВідеоКількість переглядів
30 Квітня, 2024

Партійців «посортують» на членів і активістів

Валерій Лесков: "Партії потрібні активні члени".. Фото: Дмитра Скрипника

Членів ВО «Батьківщина» після повного процесу об’єднання із Фронтом змін посортують на тих, хто надійні, і тих, хто... ходитиме на вибори.

Про це заявив виконуючий обов’язки голови Хмельницької обласної партійної організації ВО «Батьківщина» Валерій Лесков.
Практику такого поділу новий очільник бютівців перейняв, як сам зізнався, у свого колеги із Закарпаття. Той вважає, що членом партії є лише ті, хто готовий працювати у виборчій комісії головою, заступником чи секретарем. Все решта, мовляв, просто – прихильники.
«Я готовий працювати за таким же сценарієм, – зізнається Валерій Олександрович. – Спочатку зробити переоблік членів партії і «закрити» усі посади у виборчих дільницях, а потім продовжити переоблік. Перш за все, мені потрібні активні та небайдужі люди».
За словами Валерія Лескова, члени партії діляться на активних, які реально роблять роботу, беруть участь в акціях, і тих, чия активність закінчується голосуванням під час виборів.

За попередніми даними міська організація ВО «Батьківщини» налічує 2.300 членів, а в області їх орієнтовно 35 тисяч. Скільки із них залишиться у когорті активних, а хто перейде в розряд прихильників, попередньо можна буде визначити у вересні. Саме тоді, за словами бютівців, будуть перші результати об’єднання «дружніх партій» під крило ВО «Батьківщини».