ye-logo.v1.2

Кубок області з футболу: які команди пройшли до півфіналу

Спорт 926
Цього року за Кубок області з футболу позмагатися вийшли сім команд
Цього року за Кубок області з футболу позмагатися вийшли сім команд. Фото: з архіву

Відбулися матчі 1/4 фіналу Кубка Хмельниччини з футболу.

Замість чотирьох поєдинків – три. У Кубку області з футболу пройшли чвертьфінальні матчі, за підсумками яких визначили володарів путівок до півфіналу. «Без бою» пройшов лише полонський «Колос», який отримав технічну перемогу в грі над красилівським «Случем», який не встиг вчасно подати документи на участь у змаганнях. А ось в інших матчах…

Найзапекліших поєдинком можна назвати гру в Дунаївцях, де «Універ-Динамо-2» приймав «Спорт-Лідер» зі станції Дунаївці. Гості на 25 хвилині відкрили рахунок, коли пенальті реалізував Денис Верещагін. Та господарі на 60 хвилині відігралися – відзначився Кирило Кузьмицький. Матч так і завершився внічию 1:1. Тож все вирішували в серії пенальті. Рахунок 5:4 на користь «Динамо-Універу-2», а тому далі крокує саме ця команда.

«Оболонь-Чемерівці» вдома приймала «Іскру-Поділля» з Теофіполя. Голи Олега Милимука, Владислава Олійника та Василя Шевчука й вирішили долю протистояння. Теофіпольчани хоч і відіграли один м'яч – на 88 хвилині забив Назар Марчук, але цього не вистачило, аби перевести все в серію пенальті. «Оболонь-Чемерівці» перемогла з рахунком 3:1.

Три голи в першому таймі в Городку стали визначальними у поєдинку, в якому місцева «Вікторія» приймала «Адреналін-ДЮСШ-1» із Хмельницького. І всі ці три м'ячі були забиті у ворота господарів – відзначилися Ігор Лісніченко, Кіріл Дрезналь та Олександр Морочківський. А після перерви гості збільшили свою перевагу. Спочатку другий гол у грі на свій рахунок записав Лісніченко. Щоправда, «Вікторія» «розмочила» рахунок завдяки влучному удару Костянтина Сабадаша. Але… Ілля Кучеренко та Владислав Антонюк довели справу до логічного завершення – «Адреналін-ДЮСШ-1» переміг «Вікторію» з рахунком 6:1.

У півфіналах «Універ-Динамо-2» зіграє з хмельницькою команду, а «Колос» протистоятиме чемерівчанам. Щоправда, поки що точної дати півфінальних матчів не затвердили. Вони, як повідомили в Хмельницькій обласній асоціації футболу, пройдуть влітку, коли в чемпіонаті буде перерва. Тож попереду старт першості області, який запланований на 11 травня.

Читайте також: Успіх «Поділля» та «Епіцентра», втрата очок для «Агробізнеса»

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую