ye-logo.v1.2

Працювати, не покладаючи рук. Терміново представити, щоб встигнути до виборів?

Політика 8057

Леонід Прус представив новопризначеного голову Славутського району в суботу, 24 травня.

Розпорядження про призначення Василя Остапчука оприлюднили на сайті в.о. Президента у п’ятницю, 23 травня, а вже наступного дня, у суботу, та ще й у переддень президентських виборів, голова обласної адміністрації Леонід Прус особисто виїхав до Славути, щоб представити свого підлеглого.

Такий поспіх голова області пояснив необхідністю "забезпечити матеріально-технічний стан виборчих дільниць". 
За попередніми даними, згідно з квотами та політичними домовленостями, Славутський район дістався ВО «Батьківщина».

Голова ОДА Леонід Прус та начальник управління інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Анатолій Польовик спілкуються з міським головою Славути Василем Сидором.


Довідка: Василь Васильович Остапчук народився 5 вересня 1971 року в с. Нараївка Славутського району. З листопада 1992 року працював у органах внутрішніх справ. у Славутському МРВВС на посаді міліціонера патрульно-постової служби.
Закінчив Івано-Франківське училище міліції, Національну академію внутрішніх справ України, магістратуру управління Національної академії внутрішніх справ та Європейський університет за спеціальністю «Облік та аудит».
З листопада 2004 року працював на керівних посадах в УМВС України в Хмельницькій області. 2005-2010 рр. перебував на посаді начальника Славутського МВ УМВС України в Хмельницькій області, а протягом 2010-2011 рр. – начальником Ізяславського РВ УМВС. У вересні 2011 року звільнився з органів внутрішніх справ у зв’язку з вислугою років, після чого працював інженером з охорони праці в ТОВ «Аква-Родос». З грудня 2011 року працював заступником міського голови м. Славута. Одружений, виховує трьох дітей.

 

Фото і відео Миколи Олійника та Анатолія Казімірова.
 

Коментарі:

Господар Іван 24.05.2014 20:44

в Славуті пишуть, що 24 травня в місто приїхав цирк і багато клоунів.

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую