ye-logo.v1.2

Новий мер знає, кого скоротить, і обіцяє представити свою команду на другому пленарному засіданні

Політика 3328
Смичишин: посаду одного із заступників мера скоротимо
Смичишин: посаду одного із заступників мера скоротимо

Усі претенденти на різні посади, за словами Олександра Симчишина, пройдуть через обговорення фракцій, які представлені у Хмельницькій міській раді.

Станеться це, за словами Олександра Симчишина, наступного тижня, адже саме тоді він планує зібрати сесію знову. Про це він розказав в ефірі сайту «Є» 24 листопада.

«Людей, які працюватимуть зі мною в команді, представимо на другому пленарному засіданні. Перед тим ми обов’язково пропустимо кандидатів через усі фракції, нехай вони розкажуть про програму своїх дій, про повноваження, за які вони будуть відповідати. Нехай кандидати почують запитання від депутатів. Ми представимо цих людей на прес-конференції для журналістів і громадськості», – пообіцяв новообраний міський голова.

Однак, прізвища Симчишин не назвав жодного, лише зауважив, що команда буде підібрана з відомих загалу людей, які знаються на тих галузях у яких працюватимуть.

Не обійдеться без скорочень і політичної складової. Ймовірно, що нова команда матиме на одного заступника міського голови менше, ніж є до цього часу. А  складатиметься вона не лише з однопартійців мера.

До речі, троє заступників міського голови, за словами Олександра Сергійовича, вже написали заяви на звільнення.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую