ye-logo.v1.2

«Батьківщина» - лідер на виборах у ОТГ Хмельницької області На правах реклами

Політика 3580

Всеукраїнське об’єднання "Батьківщина" отримало впевнену перемогу на місцевих виборах, що відбулись 24 грудня в Баламутівській, Крупецькій, Вовковинецькій, Смотрицькій, Староушицькій та Жванецькій ОТГ Хмельницької області.

Про це голова Хмельницької обласної парторганізації ВО «Батьківщина» Олег Лукашук заявив у середу, 27 грудня, на брифінгу місцевим ЗМІ, оголошуючи результати виборів депутатів-висуванців від партій, які базуються на даних протоколів з мокрими печатками.

За його словами партія "Батьківщина" отримала найбільшу кількість депутатських мандатів. 44 партійці зайшли в ради від політичної сили Юлії Тимошенко.

Інші партії отримали наступну кількість мандатів: БПП «Солідарність» - 12, Аграрна партія України - 12, партія "За конкретні справи" - 10, об’єднання "УКРОП" - 5, партія "Відродження" - 4, ВО "Свобода" - 2, партія "Самопоміч" - 1, партія "Народний фронт" – 1. Також депутатами стали 22 самовисуванця.

«Батьківщина» отримала найбільший результат не тільки в Хмельницькій області, а й в цілому по Україні, попри адміністративний ресурс чинної влади, підкуп, шантаж і залякування» - наголосив Олег Лукашук.

Лідер партії Юлія Тимошенко на прес-конференції в Києві зауважила, що в порівнянні з останніми виборами до ОТГ партія «Батьківщина» покращила свій результат і збільшила розрив із найближчим конкурентом, президентською БПП, до 12%.

Юлія Тимошенко подякувала українцям, які підтримали на виборах в ОТГ «Батьківщину» та інші опозиційні сили, і висловила надію, що народ України зможе перемогти систему, клани і корупцію та вільно зробити свій вибір на наступних президентських і парламентських виборах.

Прес-служба
Хмельницької обласної партійної організації «Батьківщина».

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую