ye-logo.v1.2

Порошенко на Хмельниччині: наш репортаж (ФОТО+ВІДЕО)

Політика 15658

Під час другого візиту за тиждень діючий Президент України відвідав два міста.

Сьогодні, 20 березня, у Хмельницьку область знову завітав Глава держави. Після Хмельницької атомної електростанції, яку Петро Порошенко відвідав 18 березня, цього разу він побував у Старокостянтинові та Хмельницькому.

На військовому аеродромі Старокостянтинова зібрали військових з різних підрозділів Збройних сил України, щоб передати їм оновлену та модернізовану техніку. Всього понад 400 одиниць. Серед них і шість самохідних артилерійських установок «Гвоздика», які були відремонтовані на «Шепетівському ремонтному заводі».

Та перед передачею, нагадаємо, Верховний головнокомандуючий взяв участь у випробуванні турецького ударного безпілотного літального апарату «Bayraktar».

Сьогодні в Старокостянтинові на військовому аеродромі передавали відремонтовану та модернізовану техніку.

Сьогодні в Старокостянтинові на військовому аеродромі передавали відремонтовану та модернізовану техніку.

Сьогодні в Старокостянтинові на військовому аеродромі передавали відремонтовану та модернізовану техніку.

Петро Порошенко на аеродромі в Старокостянтинові.

Турецький безпілотник сьогодні випробували на аеродромі в Старокостянтинові.

Порошенко урочисто передав військовим техніку, яка вирушила у бойові підрозділи ЗСУ.

Вже після Старокостянтинова Порошенко вирушив у Хмельницький. Спочатку на засідання Ради регіонального розвитку, а згодом, вже як кандидат у Президенти – на хмельницький майдан.

Через візит Петра Порошенка на багатьох перехрестях міста були вимкнені світлофори та працювали регулювальники. Затори були.

А на майдані… вільного простору стало значно менше, оскільки його частково перегородили металевими огорожами та стрічками. Виставили й бійців Нацгвардії та поліції. Навіть частково перекрили рух транспорту вулицею Володимирською. Пройти через майдан було проблематично.

На майдані Незалежності в Хмельницькому була посилена охорона.

За охороною порядку наглядали не лише спецпідрозділи поліції, а й Нацгвардія.

Через приїзд Порошенка на майдан, рух вулицею Володмирською був перекритий.

Велика кількість правоохоронців могла свідчити про те, що в оточені Президента побоювалися якихось провокацій. Навіть деяких людей, які йшли на майдан із згортками паперу перевіряли, просивши: «Покажіть, що там написано». Але ніяких провокативних плакатів не було. Як, власне, і провокацій чи сутичок. Та й ближче до сцени, з якої виступав кандидат у президенти, підійти могли лише ті, які були в якихось списках охорони, котра людей пропускала через рамки металошукачів. 

Порошенко виступив та поїхав далі.

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую