ye-logo.v1.2

Облрада розгляне заяву депутата Івана Гончара

Політика 3409
Хмелшьницька обласна рада 21 червня розгляне заяву депутата Івана Гончара
Хмелшьницька обласна рада 21 червня розгляне заяву депутата Івана Гончара. Фото: з архіву

Проект рішення оприлюднений на сайті Хмельницької обласної ради.

«Достроково припинити повноваження депутата Хмельницької обласної ради сьомого скликання Гончара Івана Ярославовича, обраного від політичної партії Всеукраїнське об’єднання «Свобода», у зв’язку з його особистою заявою», - саме таким є перший пункт одного з проектів рішення облради, яке депутати мають розглянути на своєму засіданні 21 червня.

Якщо проект набере необхідну кількість голосів, то відповідне рішення спрямують до обласної виборчої комісії, яка і має встановити, хто ж посяде місце Гончара в облраді. А ось, якщо депутати не приймуть «відставку» Івана Гончара, який написав заяву про складання депповноважень ще 15 травня, то… Івана Ярославович буде і надалі обласним обранцем. До тих пір, поки його колеги все таки не проголосують «за» заяву.

Хто замінить Гончара в облраді – поки невідомо. Наступним за списком «Свободи» має увійти до ради Галина Барабаш, яка нині є директором музею історії міста Хмельницького. Якщо ж вона відмовиться, тоді – фізособа-підприємець Олена Ільницька. А, якщо й Олена Віталіївна не захоче бути депутатом, тоді наступним за списком, за результатами виборів 2015 року, має увійти нинішній очільник обласної організації ВО «Свобода» Олег Лопатовський.

Зазначимо, якщо облрада припинить повноваження депутата Івана Гончара 21 червня, то новий обранець зможе приступити до роботи вже наступної сесії, яка, скоріше за все, відбудеться вже в вересні.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую