ye-logo.v1.2

Онлайн сесії облради: мінус два депутати та півсотні питань (запис ефіру)

Політика 7254

Сьогодні депутати Хмельницької обласної ради проведуть чергове засідання.

У проекті порядку денного сесії облради майже півсотні питань. Серед яких і депутатські запити, і різні програми та навіть про дострокове припинення депутатських поноважень двох обранців.

Сьогодні, 21 червня, обласна рада має розглянути дві заяви своїх колег, які вирішили скласти свої повноваження. Зокрема, Іван Гончар, який обраний від ВО «Свобода», написав заяву ще 15 травня. А ось ще один депутат – Олександр Савчук, який став депутатом від партії «За конкретні справи», свою заяву про складання депутатських повноважень написав три дні тому – 18 червня. Тепер облрада має внести ці проекти рішення у порядок денний, а потім, проголосувавши за «відставку», поінформувати виборчу комісію, щоб та вже до наступної сесії назавли прізвища нових обранців, які «зайдуть» у раду замість Гончара та Савчука.

Депутатам пропонують не лише заслухати звіти про хід восьми обласних програм, а й внести зміни до п’яти, а також затвердити нову антикорупційну програму Хмельницької обласної ради на 2019 рік.

За тим, як проходить сесія Хмельницької обласної ради, можна дивитися в прямому ефірі на сайті «Є». Початок трансляції 21 червня о 10.00.

ОНОВЛЕНО о 15.55: Сесія завершилася. Можете переглянути засідання в запису.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую