ye-logo.v1.2

Президент звільнив очільника однієї з райдержадміністрацій Хмельниччини

Політика 9140
Володимира Сергійчука звільнили з посади голови Волочиської РДА
Володимира Сергійчука звільнили з посади голови Волочиської РДА. Фото: volrda.gov.ua

Про це йдеться у відповідному розпорядженні.

На Хмельниччині президент звільнив одного із голів райдержадміністрації. Як йдеться у розпорядженні, розміщеному на офіційному сайті глави держави, з посади пішов очільник Волочиської РДА.

«Звільнити Володимира Миколайовича Сергійчука з посади голови Волочиської районної державної адміністрації Хмельницької області у зв’язку із закінченням строку повноважень президента України», - йдеться у розпорядженні від 9 липня.

Крісло очільника району Володимир Миколайович займав з вересня 2015 року.

У декілька місяців тому поданій декларації уже екс керівник району зазначив, що володіє землею і будинком у селі Користова, двома ділянками у селі Поляни Волочиського району. Окрім того, має у власності дві автівки – «ГАЗ», «AUDI Q7» та користується «ВАЗ 21063». Заробітна плата отримана за основним місцем роботи на посаді голови РДА у 2018 році склала 264 363 гривень, майже 10 тисяч гривень надійшло від надання майна в оренду. Зберігав готівкою 15 тисяч доларів, 90 тисяч гривень.

Дружина, Зоя Петрівна, декларує дві земельні ділянки у селі Поляни та нежитлове приміщення у Львові. У ТОВ «Ресурси і технології» заробила 121 731 гривню, від одного з об’єднань співвласників багатоквартирного будинку отримала 20 482 гривень зарплати, ще 27 930 гривень від ТОВ «Концепт-Україна». Дохід від продажу майна склав 45 тисяч гривень, ще 80 тисяч гривень зберігає готівкою.

Нагадаємо, місяць тому президент звільнив Вадима Лозового з посади голови Хмельницької обласної державної адміністрації.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую