ye-logo.v1.2

Хмельниччина матиме ще одного нардепа у Верховній Раді

Політика 8178
Прізвище Сергія Мандзія - у виборчому списку «Слуги народу» під номером 136
Прізвище Сергія Мандзія - у виборчому списку «Слуги народу» під номером 136. Фото: з фейсбук -сторінки Сергія Мандзія

Ним може стати «списочник» від «Слуги народу».

Сьогодні, 3 грудня, Верховна Рада ухвалила рішення про дострокове припинення повноважень двох нардепів зі «Слуги народу».

Відтак, місце депутата Олександра Курбакова, який був обраний до Верховної Ради за партійними списками, а нещодавно очолив «Укравтодор», займе, згідно із законом, наступний кандидат зі списку «Слуги народу». Про це у коментарі РБК-Україна заявив глава фракції «Слуга Народу» Давид Арахамія. «У нас відкриті списки. Вони зареєстровані, ми не можемо це змінити. Наступним депутатом стає той, хто є наступним за списком», - заявив він.

Відтак, згідно зі списками, мова йде про хмельничанина Сергія Мандзія, який включений до виборчого списку «Слуги народу» під номером 136. Утім, Сергій Володимирович може і відмовитися від мандату. Якщо ж погодиться, то стане народним депутатом.

Нагадаємо, Сергій Мандзій - хмельничанин, має вищу освіту та є директором ТОВ «РЕМБУД». Також відомо, що у 2015 році він балотувався на посаду Хмельницького міського голови від Блоку Петра Порошенка. Наразі є членом виконавчого комітету Хмельницької міської ради за квотою від Блоку Петра Порошенка.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую