FacebookInstagramRSSTwitterViberTelegramYouTubeTelegramViberWhatsApp ФотоВідеоКількість переглядів
3 Липня, 2024

Президент призначив нового голову Білогірської РДА: що про нього відомо

Раніше Юрій Загоруйко працював у правоохоронних органах. Фото: зі сторінки Юрія Загоруйка у фейсбуці

Вже 17 райдержадміністрацій Хмельниччини отримали нових очільників.

Сьогодні, 24 лютого, президент України призначив нового голову Білогірської районної державної адміністрації. Ним став Загоруйко Юрій Миколайович.

На свій сторінці у «Facebook» Юрій Загоруйко вказав, що народився 12 квітня 1970 року.

За інформацією Центральною виборчої комісії України, на місцевих виборах 2015 року він був обраний депутатом Білогірської селищної ради. Проте у квітні 2018-го склав свої повноваження. Тоді він був членом Аграрної партії України. Також торік під час позачергових парламентських виборів він був довіреною особою кандидата у нардепи Андрія Шиньковича на 189-у виборчому окрузі, який також охоплює Білогір’я.

Наразі Юрій Загоруйко перебуває на пенсії, до виходу на яку працював у правоохоронних органах.

Останню електронну декларацію кандидата на посаду голови райдержадміністрації Юрій Загоруйко подав 11 грудня минулого року. У ній зображено його майновий стан за 2018 рік. На момент написання матеріалу новіших декларацій не було.

У Білогір’ї Юрій Загоруйко володів двома квартирами. Площа житла, набутого у власність у 2012 році, складає 113,8 квадратних метрів, а квартири набутої у 2014-у — 60,5 квадратних метрів. Також він має земельну ділянку площею 5 тисяч квадратних метрів.

Також новопризначений голова вказав що з 2007 року володіє автомобілем марки «ВАЗ 210994-20» того ж року випуску.

У 2018 році єдиним джерелом його доходу була пенсія. Тоді він отримав 66 тисяч 824 гривень. Натомість його дружині Уляні Загоруйко у 2018 році нарахували 116 тисяч 441 гривню зарплатні за основним місцем роботи. Втім, у електронній декларації не вказано, де саме вона працює.

Офіційно корпоративними правами та значними грошовими заощадженнями Юрій Загоруйко офіційно не володів.

Нагадаємо, Володимир Зеленський до цього вже призначив нових голів для 16 районних державних адміністрацій Хмельницької області.

Читайте також: Два автомобілі впродовж року: що задекларував новопризначений голова Віньковецької РДА