ye-logo.v1.2

Нові голови райдержадміністрацій Хмельниччини: кого призначив Зеленський

Політика 7238
Наріз 16 РДА Хмельниччини отримали нових голів
Наріз 16 РДА Хмельниччини отримали нових голів. Фото: ілюстративне president.gov.ua

Загалом президент призначив 15 голів РДА.

Вчора, 20 лютого, на сайті президента України були опубліковані розпорядження Володимира Зеленського про призначення 15 голів районних державних адміністрацій Хмельницької області. Крім того, іншим розпорядженням очільник держави звільнив голову Славутської РДА Маршука Богдана Петровича.

Список призначених Володимиром Зеленським голів райдержадміністрацій

Головою Віньковецької РДА став Володимир Олександрович Лужняк, який раніше працював першим заступником голови цієї ж райдержадміністрації.

Головою Волочиської РДА став Марущин Юрій Віталійович, який раніше працював начальником управління агропромислового, економічного розвитку та інфраструктури цієї ж райдержадміністрації.

Головою Городоцької РДА стала Кордас Жанна Анатоліївна, яка раніше працювала адвокатом та є помічницею на громадських засадах нардепа від партії «Слуга народу» Володимира Ватраса.

Головою Деражнянської РДА став Щербань Олександр Васильович, який раніше теж ймовірно працював адвокатом та є помічником на громадських засадах нардепа від партії «Слуга народу» Володимира Ватраса.

Головою Дунаєвецької РДА став Купчик Ярослав Олегович, який раніше працював прокурором військової прокуратури Хмельницького гарнізону Західного регіону України.

Головою Ізяславської РДА став Федорчук Іван Борисович, який, за інформацією ресурсу «YouControl», є керівником товариства з обмеженою відповідальністю «Сільськогосподарське підприємство «Агро-Віста».

Головою Кам’янець-Подільської РДА став Бернашевський Анатолій Вячеславович, який займається підприємницькою діяльністю.

Головою Красилівської РДА став Кравчук Василь Миколайович. Згідно з його останньою електронною декларацією, невідомо, де саме він працював.

Головою Летичівської РДА стала Кабанова Раїса Юріївна, яка раніше працювала в Красилівській об’єднаній державній податковій інспекції та у Головному управлінні ДФС у Хмельницькій області.

Головою Полонської РДА став Мороз Анатолій Васильович, який раніше працював старшим слідчим в особливо важливих справах Генпрокуратури України.

Головою Славутської РДА став Мельник Олександр Вікторович, який раніше працював першим заступником голови цієї райдержадміністрації. Крім того, цього ж дня президент звільнив попереднього голову Славутської районної державної адміністрації Богдана Маршука. На цій посаді він працював з вересня 2015 року.

Головою Старокостянтинівської РДА стала Пасічник Альона Сергіївна, яка раніше працювала у Національній акціонерній страховій компанії «Оранта».

Головою Старосинявської РДА стала Вікарська Надія Миколаївна, яка раніше працювала першою заступницею голови цієї ж райдержадміністрації.

Головою Теофіпольської РДА стала Ковцун Олена Володимирівна, яка раніше працювала керівницею апарату цієї ж райдержадміністрації.

Головою Ярмолинецької РДА став Гуменюк Василь Васильович, який раніше працював директором Ярмолинецького комунального закладу «Центр культури та дозвілля», а також балотувався до Верховної Ради України від партії «Слуга народу».Також Василь Гуменюк був учасником команди «Вінницькі», яка виступала у «Лізі Сміху». Зокрема, він відомий своїм номером «Очі дівочі».

 

Нагадаємо, 18 лютого новою головою Чемеровецької районної державної адміністрації Володимир Зеленський призначив Юлію Андрущенко, яка до цього працювала в Департаменті соціального захисту населення Хмельницької обласної державної адміністрації.

Наразі новопризначені голови райдержадміністрацій збігаються з попереднім списком кандидатів на ці посади, про яких на початку січня написали кореспонденти сайту «Є».

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую