ye-logo.v1.2

Щоб зберегти район, городоччани зареєстрували петицію на сайті Президента

Політика 3182
Петицію зареєстрували 1 червня, а вже станом на ранок сьогодні, 2 червня її підписали 359 осіб з 25 000 необхідних.
Петицію зареєстрували 1 червня, а вже станом на ранок сьогодні, 2 червня її підписали 359 осіб з 25 000 необхідних.. Фото: petition.kmu.gov.ua

Від учора, 1 червня петиція набрала вже декілька сотень голосів.

Петицію зареєструвала городоччанка Людмила Підлісна і на її підписання у всіх, хто підтримує ідею збереження Городоцького району, є ще 89 днів.

У петиції вказано, що «край зазнавав реформувань на різних етапах історії: соціальних, економічних і навіть релігійних».

«Сьогоднішнє реформування – це процес децентралізації, яка покликана покращити життя пересічного громадянина і яка твориться для людини (…) Сьогодні на часі у рамках реформи наступний етап- укрупнення районів. Немає думок, що дана реформа не потрібна, але це питання по-різному сприймається територіальними громадами і жителями», – зазначено в петиції.

Як зазначається у петиції, найбільше непорозуміння і обурення викликала інформація про пропозицію Хмельницької облдержадміністрації до Кабінету міністрів України про територіальний поділ Городоцького району, а саме: Городоцька ОТГ у планах приєднується до Дунаєвецького району, а Сатанівська ОТГ до Хмельницького району.

Петицію зареєстрували вчора, 1 червня, а вже станом на ранок 2 червня її підписали 359 осіб із 25 000 необхідних.

За словами Городоцького міського голови Василя Підлісного, депутати об'єднаної територіальної громади також прийматимуть звернення про те, щоб район залишити цілим і не ділити його між двома ймовірними новини районами. 

"Ми на завтра скликаємо позачергову сесію Городоцької міської об'єднаної територіальної громади, щоб прийняти звернення до Хмельницької ОДА та Кабінету міністрів про те, щоб зберегти цілісність Городоцького району. Також маємо підписане звернення від духовенства нашого міста, у якому також визначена позиція цілісності Городоцького району", - повідомив Василь Підлісний. 

Нагадаємо, минулого тижня депутати Городоцької районної ради прийняли звернення до Хмельницької ОДА та Кабміну, у якому зазначили, що не хочуть приєднання району до сусіднього, Дунаєвецького.

Читайте також: Житло в Іспанії та нові компанії: що задекларував Олександр Герега за 2019 рік

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую