FacebookInstagramRSSTwitterViberTelegramYouTubeTelegramViberWhatsApp ФотоВідеоКількість переглядів
2 Травня, 2024

Новий голова Хмельницької ОДА розповів про свою команду

Сьогодні відбулася перша пресконференція Сергій Гамалія на посаді голови ОДА. Фото: Ірини Олійник

Очільник області презентував свого першого заступника.

Сьогодні, 10 грудня, новопризначений очільник області Сергій Гамалій під час пресконференції розповів про команду, з якою розпочинає працювати на посаді голови ОДА. За його словами, усі її учасники будуть не місцевими.

«Я чув багато різних пліток про те, що оскільки я з Кам’янця-Подільського, то всі будуть теж з Кам’янця. Але саме та команда, на яку я розраховую, з якою я заходжу, буде вся не місцева, - зазначив Сергій Гамалій. - Місцевих у будь-якому випадку ми теж будемо залучати. Проводимо співбесіди, щоб люди допомагали і з Кам’янця-Подільського, і Дунаєвець, і Ярмолинець».

Як зазначив голова ОДА, з усією командою можна буде познайомитися через тиждень. Водночас сьогодні він представив свого першого заступника – юриста Сергія Григоровича Тюріна.

«Прізвища інших своїх заступників не хочу зараз називати, бо треба скласти багато документів, НАЗК здати, це займає якийсь час. Наступний заступник приїде вже цієї п’ятниці, а наступного тижня будуть інші», - додав Сергій Гамалій.

Заступник голови ОДА Сергій Тюрін.

Нагадаємо, 3 грудня, президент офіційно призначив та вручив посвідчення новому голові Хмельницької обласної державної адміністрації Сергію Гамалію. Сайт «Є» поцікавився, з якими статками прийшов на посаду новий очільник області. Відомо, що Сергій Гамалій - підприємець, деякий час проживав у Польщі, одружений, має трьох дітей.

Додамо, також сьогодні відбулася прес-конференція новобраної голови Хмельницької обласної ради Віолети Лабазюк. Під час зустрічі із журналістами вона зазначила, що є «людиною з бізнесу» і пишається тим, що її прізвище Лабазюк. Також вона запевнила, що «не зацікавлена у лобіюванні нічиїх інтересів», а про своє обрання сказала, як про «волю Господа Бога».