ye-logo.v1.2

Про волю Божу і перші кроки на посаді розповіла новообрана голова Хмельницької обласної ради

Політика 7905
Щодо кадрових питань, то Віолета Лабазюк зауважила, що «політичними розправами» займатися не збирається
Щодо кадрових питань, то Віолета Лабазюк зауважила, що «політичними розправами» займатися не збирається. Фото: Андрія Ящишена

Пресконференція Віолети Лабазюк відбулася сьогодні, 10 грудня.

Новобрана голова Хмельницької обласної ради Віолета Лабазюк під час своєї першої пресконференції зазначила, що вона «людина з бізнесу» і пишається тим, що її прізвище Лабазюк. Вона запевняє, що «не зацікавлена у лобіюванні нічиїх інтересів», а про своє обрання каже, як про «волю Господа Бога».

«Волею Господа Бога мала бути жінка в любому випадку. Нею стала я. І як координатора жіночого руху, я допоможу нашим жінкам бути рівними серед чоловіків. Я не боюся відповідальності і розумію весь об’єм роботи», – каже голова обласної ради.

Також новообрана голова ради зазначила, що в роботі сподівається на співпрацю із головами територіальних громад, та новостворених районних рад.

«Я дуже сподіваюся в рамках всієї області на співпрацю з головами об’єднаних територіальних громад, з головами трьох районних рад. Я думаю що ми проведемо аналіз комунальних підприємств, які є в обласній раді. Проаналізуємо бюджет 2020 року і ми вже займаємося цим, у порівнянні з 2019 роком. Хочу зарухати тими програмами, які сьогодні є реально розписані на листку, а їх є 62 і лише половина з них дієві», – зазначила Віолета Лабазюк.

Щодо кадрових питань, то Віолета Лабазюк зауважила, що «політичними розправами» займатися не збирається, але вже доручила заступникам і помічникам проаналізувати діяльність комунальних закладів, їх дохідною частиною, проблемами і керівниками в тому числі.  

Повну версію пресконференції можна подивитися на сторінці Сайту "Є" у Фейсбуці. 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую