ye-logo.v1.2

Кабмін погодив кандидатуру заступника голови Хмельницької ОДА: хто ним буде

Політика 554
Кадидатуру Владислава Фалюша погодив Кабмін 3 вересня
Кадидатуру Владислава Фалюша погодив Кабмін 3 вересня. Фото: Хмельницька ОВА

Посаду може зайняти нинішній керівник ДУ «Служба місцевих доріг Хмельниччини».

Кабінет Міністрів України погодив призначення Владислава Фалюша заступником голови Хмельницької обласної державної адміністрації. Про це повідомив представник уряду у Верховній Раді Тарас Мельничук.

Наразі Владислав Фалюш очолює ДУ «Служба місцевих доріг Хмельниччини». На цю посаду його призначили у 2021 році. Перед тим Фалюш був першим заступником керівника у Хмельницькій обласній службій місцевих автодоріг. 

Згідно з даними «YouControl», раніше він був бенефіціаром шести компаній. Зокрема, полтавських «АВТО-ІМПУЛЬС», «АВТО-ІМПУЛЬС ТРЕЙД» та «АВТО-ІМПУЛЬС ВОСТОК», дніпровських «ЕКОБУДМАШ» та «ДНІПРОПРОМ-М», а також одеської «МЕТАЛБИТПРО». Зараз, як зазначається на «YouControl», це історичний зв'язок.

Що у декларації Владислава Фалюша

За 2023 рік Владислав Фалюш задекларував 677 тисяч 685 гривень заробітної плати, що отримана за основним місцем роботи. Також 600 тисяч доходу отримав за продаж транспортного засобу.

Наразі підприємницькою діяльністю займається дружина держслужбовця. Як зазначено в декларації, її дохід за минулий рік склав 447 тисяч 178 гривень. Грошові активи подружжя – 325 тисяч доларів.

Владислав Фалюш володіє двома квартирами – у Дніпрі та селищі Слобожанське, що на Дніпропетровщині. Площа однієї із них складає 157,5 квадратних метра, іншої - 463,9. У Дніпрі також має два машиномісця. Право власності на два житлові будинки у Кирилівці, що у Запорізькій області, держслужбовець ділить. 25% має у будинку площею 265,3 квадрата, 33% - у будинку плошею 273,5 квадрата. 

Також у спільній частковій власності – дві земельні ділянки загальною площею 0,2 гектара. Ще одна земельна ділянка площею 0,1 гектара – повністю належить йому.

Згідно з декларацією, Владислав Фалюш має чотири транспортні засоби. Це Toyota Land Cruiser 2020 року випуску, NISSAN X-TRAIL 2018 року випуску, причіп BOCKMANN L-249 2004 року випуску та гідроцикл Seo-doo RXT 2013 року випуску.

З 2006 року у Владислава Фалюша є також два об'єкти незакінченого будівництва. Це апартаменти площею 49 квадратів у селищі Гурзуф, що на тимчасово окупованому півострові Крим.

Читайте також: Ексочільник Хмельницької РДА Анатолій Катеренчук після звільнення отримав посаду в Києві

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую