ye-logo.v1.2

1,6% - привід балотуватися в президенти

Політика 2257
Фото: http://www.politika.cn.ua

Лідер партії "Україна – Вперед!" Наталія Королевська має намір балотуватися на президентських виборах 2015 року.

Про це вона заявила на прес-конференції 30 жовтня, повідомляє кореспондент "Української правди".

"Так, безумовно", - сказала вона у відповідь на запитання журналістів про наміри брати участь у президентській кампанії.

Королевська заявила, що партія "зробить роботу на помилками, включно, з кадровими рішеннями" у зв'язку з невдалою парламентською кампанією, а також невідкладно розпочне готуватися до майбутніх місцевих виборів та президентської кампанії.

Вона також висловила подив щодо того, що основні опозиційні сили фактично визнали результати виборів навіть до моменту завершення підрахунку голосів.

"Це означає, що в Україні фактично немає ні опозиції, ні влади, а всі вони проміняли свою позицію на депутатські значки. Єдиний представник старої опозиції Юлія Тимошенко сьогодні продовжила боротьбу. Однак, судячи з позиції лідерів "Батьківщини", ми робимо висновки, що найбільш зацікавленими людьми у тому, щоб Тимошенко перебувала в ув'язненні, є Яценюк і Турчинов", - сказала Ковалевська.

Вона підтвердила, що Остап Ступка та Андрій Шевченко погодилися і далі залишатися у списку партії і що її політсила продовжить збирати навколо себе "політиків нової формації".

На запитання, чи хотіла б вона об'єднатися з Тимошенко, Королевська відповіла:

"Я би хотіла, щоб Тимошенко була на волі, для того, щоб ми об'єдналися з нею тут. Об'єднуватися з нею там в мене немає бажання. В мене є бажання побути зі своїми синами кілька днів", - підсумувала вона.

Інформує "Українська правда" 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую