ye-logo.v1.2

Олуйко закликав Свободу дочекатися розгляду скарг

Політика 2466

Такою була його реакція на заклик Ігоря Сабія про визнання перемоги на одномандатному виборчому окрузі №189.

«Центральна виборча комісія – це єдиний орган, який може офіційно визнати остаточні результати голосування по нашому виборчому окрузі», – йдеться у заяві прес-служби кандидата у народні депутати Віталія Олуйка, після того, як 1 листопада 2012 року кандидат в народні депутати України Ігор Сабій закликав визнати його перемогу на виборах. 
У заяві зокрема йдеться про те, що представниками кандидата було виявлено ряд порушень виборчого законодавства при транспортуванні виборчої документації з дільниць до окружної виборчої комісії, про що були складені від повідні акти.
«Після розгляду скарг будуть встановлені результати голосування, як того вимагає Закон України «Про вибори народних депутатів». Якщо Ігор Михайлович не погоджується з рішенням окружної виборчої комісії, у нього є можливість оскаржити таке рішення в суді у встановленому законом порядку», – заявив Олуйко.
Він також закликав представників ВО «Свобода» дочекатися розгляду скарг та діяти в межах законодавства, не допускаючи порушень громадського порядку.
У заяві прес-служби йдеться про те, що після прийняття рішення про перерахунок голосів на дільницях, де були виявленні порушення виборчого законодавства, представники ВО «Свободи» почали блокувати роботу окружної виборчої комісії та порушувати громадський порядок.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую