emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwaytSkypeWhatsappViberPhoneMailПункт
У розділі "Новини читачів" (НарКор — Народний Кореспондент) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.
19 Січня 2023 Наталія Рубиш 1013

На честь свого 35-річчя компанія Kingston Technology розпочала соціальний проєкт, в якому компанія модернізує шкільні компютери у навчальних закладах Черкащини.

Війна в Україні триває вже 10 місяців і впливає на всі сфери нашого життя. Особливо від наслідків війни страждають діти. Впливає вона і на навчальний процес. Повноцінному навчанню заважають відключення електроенергії та повітряні тривоги, що переривають навчання дітям та змушують спускатися їх у підвали чи бомбосховища.

В цей же час, діти сьогодення це майбутні фахівці: інженери, лікарі, ІТ-спеціалісти, нанобіотехнологи, спеціалісти в галузі штучного інтелекту тощо. Саме вони будуть створювати наше майбутнє, будувати нашу країну. Тому дуже важливо, щоб процес навчання був ефективним. Цей напрямок і обрала американська компанія Kingston Technology для допомоги українським школам. Вона обладнує шкільні компютери сучасними комплектуючими SSD та замінює в них оперативну пам'ять, що пришвидшує роботу ПК. Завдяки цьому підвищується продуктивність навчання та полегшується проведення дистанційних уроків.

Запуск соціального проєкту було приурочено до 35-річчя з дня заснування компанії, яке відбулося у жовтні 2022 року.

Компанія Kingston Technology вже надала допомогу 10 школам Черкащини. Оновлені комп'ютери отримали школи: Золотоніська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів 3 (м. Золотоноша), Коробівський навчально-виховний комплекс (с. Коробівка), Деньгівський навчально-виховний комплекс (с. Деньги), Золотоніська гімназія ім. С.Д. Скляренка (м. Золотоноша), Кропивнянська ЗОШ І-ІІІ ступенів (с. Кропивна), Золотоніська ЗОШ І-ІІІ ступенів 5 (м. Золотоноша), Золотоніська спеціалізована школа 2 інформаційних технологій (м. Золотоноша), Золотоніська загальноосвітня школа l - lll студентів 6 (м. Золотоноша). У місті Черкаси підтримка надійшла у 2 школи: Черкаська ЗОШ l-lll ступенів 8, Черкаська ЗОШ I-III ступенів 26 їм. І.Ф. Момота.

"Допомога дітям це допомога майбутньому країни. Особливо, коли вона стосується навчання, інтелектуального розвитку малечі. Діти повинні засвоювати знання навіть в умовах війни і наше завдання надати їм таку можливість. Ми плідно співпрацюємо з керівництвом навчальних закладів і вже надали допомогу 10 школам. Ми плануємо і надалі підтримувати школи України", коментує Дмитро Романенко, Регіональний менеджер з розвитку бізнесу в Україні компанії Kingston Technology.

#KingstonIsWIthYou

Коментувати:
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео


Курси валют на 25.04.2024
купівля
продаж
Міжбанк
$
39.5
39.52
42.22
42.24

Архів новин

<<Квітень 2024>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

     


«Єдині новини» на Хмельниччині та Україні. Для цього натисніть на трансляції хмельницьких і всеукраїнських телеканалів, або слухайте радіо khm-radio.ye.ua чи radio.ye.ua
"Єдині новини" на Українському радіо