ye-logo.v1.2

Без шансів…

Спорт 2872

«Меркурій» провів яскравий майстер-клас у Хмельницькому Мач проти ФК «Спортлідер-2» (Хмельницький) закінчився із рахунком — 0:6 на користь ФК «Меркурій» (Чернівці).

22-ого грудня у рамках 6-ого туру чемпіонату України з футзалу серед команд першої групи хмельницький «Спортлідер-2» приймав лідера і діючого чемпіона – чернівецький «Меркурій». Забігаючи наперед додам, що більш досвідчені гості мали перевагу у всіх ігрових компонентах, і цілком логічно вивезли з Хмельницького три очки.
З перших хвилинФК "Меркурій" заволодіди ініціативою, і почали створювати гольові моменти. А вже через декілька хвилин Химяк відкрив рахунок у матчі. Рибак чудово відкотив під удар п’ятнадцятому номеру «Меркурія», і Павло зходу пробив у правий нижній кут – 0:1. Після цього перший небезпечний момент створили господарі. Віталій Атаманюк показав чудову техніку, у красивому стилі накрутивши кількох опонентів, і потужно пробив по воротах, але голкіпер гостей зіграв вище всяких похвал, ціною надзусиль ліквідувавши загрозу. Саме тоді спрацювало відоме футбольне правило, і через кілька секунд хмельничани пропустили вдруге. Рибак відпасував на дальню стійку, де Віталій Ткачук з кількох метрів не залишив шансів голкіперу – 0:2. «Гол у роздягальню» забив Сергій Янчик. «Трійка» в складі «Меркурія» блискуче пробив зі штрафного у лівий нижній кут (правда, не без допомоги рикошету) і змусив Тимощука втретє витягати сферу із власних воріт – 0:3. За такого рахунку команди і пішли відпочивати.
В дебюті другої половини гості повністю домінували на майданчику. Павло Химяк оформив дубль, влучно пробивши з гострого кута у дальній нижній кут – 0:4. Через хвилину нестримний Химяк відкотив з кутового на Рибака. Сергій на замасі прибрав захисника і з розвороту пробив у ліву «шістку» без шансів для стража воріт «Спортлідера-2» - 0:5. На 25-ій хвилині оформити дубль також вдалось Рибаку. Герой цього матчу, Павло Химяк, прострілив на дальню стійку, де Сергій розстріляв незахищений кут воріт – 0:6. Гра проходила під повним контролем більш іменитого опонента. Бакалярик чудово відпасував на Маковійчука, і Олександр зходу пробивав у праву «дев’ятку» воріт, але його постріл прийняла на себе стійка. А під занавіс матчу господарі змарнували неймовірну нагоду для взяття воріт. Малишевський чудово відпасував на Шеремету. Руслан зходу пробив у праву «дев’ятку», але… влучив у хрестовину воріт!
Підсумковий рахунок на табло засвідчив про заслужену перемогу «Меркурія», який йде на перерву змагань у ранзі зимового чемпіона. А на «Спортлідер-2» ще очікує заключний матч у першому колі: 27-ого грудня підопічні Вадима Рефеля вирушать до Ковеля, де зіграють з місцевим «АППЕРКОТОМ».

Нагадаємо, що арбітрами зустрічі були:  Микола Подранний (Вінниця), Сергій Конюхов (Житомир)
Голи: Химяк Павло (5, 21), Ткачук Віталій (17), Янчик Сергій (19), Рибак Сергій (22, 25).
«Спортлідер-2»: Тимощук Богдан, Атаманюк Віталій, Марисюк Дмитро, Філь Сергій, Ситник Олег, Малишевський Юрій, Рибчинський Назар, Алексейчук Сергій, Глаз Вадим, Шеремета Руслан, Грищук Денис, Іщук Євген, Мартинюк Дмитро, Монастирський Віталій.
Головний тренер: Вадим Рефель
«Меркурій»: Паруський Сергій, Удовиченко Володимир, Янчик Сергій, Гончар Віталій, Маковійчук Олександр, Пантя Юрій, Рябий Михайло, Рибак Сергій, Таріца Тарас, Ткачук Віталій, Химяк Павло, Бакалярик Олексій
Головний тренер: Віктор Мглинець

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую