ye-logo.v1.2

«Спарта» – професійно, індивідуально, дружньо

Спорт 2679
автора
Фото: автора

Спортивно-оздоровчий центр, який розташувався на першому поверсі новобудови на вулиці Завадського, працює вже більше трьох років.

 Площа для занять розділена на дві частини: для силових та кардіотренувань. І хоч зал візуально здається не дуже великим, але тренажерів тут насправді багато. За словами тренера Павла, в «Спарті» є повний набір «заліза» для того, щоб тренувати абсолютно всі групи м’язів.
«Часто у тренажерних залах трапляються ситуації, коли людина з якихось причин пропускає тренування. І вони просто пропадають, оскільки система відпрацювань є не скрізь, – розповідає адміністратор «Спарти» Валентина Шатковська. – У нас жодне тренування не скасовується через пропуски, оскільки ми з розумінням ставимося до людей, бо ситуації бувають різні».
Облік відвідувань у залі ведеться як через журнал, так і через абонемент, який видається кожному відвідувачу на місяць. Крім того, є ще зошит – у кожного свій – в який записуються не лише програми, індивідуально розроблені тренером, а й дати занять. Тому непорозумінь на тему «у мене ще мають бути тренування» не виникає.
У залі працюють по черзі три тренери – всі з великим досвідом тренерської роботи. Вони не лише дають поради щодо підбору програми та системи харчування для новачків, а й стежать за тим, щоб всі вправи виконувалися правильно. І обов’язково страхують, коли мова йде про роботу з великою вагою. Крім того, можливо, завдяки тому, що площа спортивного центру не є надто великою, між відвідувачами склалася особлива – тепла та дружня атмосфера, в якій не лише тренер дає поради і допомагає, а й колеги по тренуваннях можуть щось підказати або зупинити, коли хтось, бажаючи результату швидше, береться за непідйомну для себе вагу.
Ще одна «родзинка» від «Спарти» – безкоштовні тренування. Система працює наступним чином – якщо ви ходите у зал протягом року, то на другий рік щомісяця отримуєте у подарунок ще одне безкоштовне тренування. За 12 місяців таким чином назбирується ще один місяць бонусних тренувань. Після другого року відвідувань – додається ще одне тренування. Тобто, людина, яка ходить у зал більше двох років і має абонемент, наприклад, на 12 тренувань, насправді отримує 12+2 тренування щомісяця. Ще одна можливість заробити бонусне тренування – привести у «Спарту» нового відвідувача.

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую