ye-logo.v1.2

Вдалий дебют «Поділля»

Спорт 1274

«Смугасті» з Чорткова 12 разів виймали м’яч із сітки власних воріт.

У Хмельницькому знову з’явилася команда, яка називається «Поділля». Щоправда, з додатком до назви – «Університет». Та й гратиме команда не у великий футбол, а маленький – міні-футбол. Отже, п’ятого грудня «Поділля-Університет» розпочало виступати в першості України з футзалу серед команд другої ліги. Свій перший поєдинок хмельничани провели в рідних стінах проти ще одного дебютанту змагань – «Марспирту» із Чорткова Тернопільської області. Безумовно, глядачі вважали, що фаворитом цього протистояння є господарі поля, в складі яких чимало гравців, які спробували свої сили в великому футболі. Найзірковішим гравцем «Поділля-Університет» є Володимир Антонюк, параолімпійський чемпіон, який минулий чемпіонат провів у першій лізі, граючи за кам’янець-подільську «Фортецю».
Перші три хвилини матчу додали оптимізму вболівальникам хмельницької команди. Адже подоляни активно розпочали матч, і двічі Антонюк міг відкрити рахунок. Ще один момент для взяття воріт мав Вадим Рефель. Однак перший гол в історії новоствореної команди, яку тренує Віктор Власов, забив Максим Роговський, який «розпечатав» ворота суперника на 5 хвилині. Але не довго раділи господарі. Через дві хвилини «Марспирт» зрівняв рахунок. А ще через п’ять – забив другий гол у ворота Петюна. Такий перебіг подій розлютив гравців «Поділля-Університету», які почали грати швидше та результативніше. Потрібна була перемога… І переможний рахунок для гостей протримався лише дві хвилини. «Статус-кво» відновив Рефель. А далі стався справжній голепад – у воротах команди з Чорткова «розписалися» Віталій Мороз (двічі), Руслан Кострицький та Михайло Ткачук. На перерву команди пішли за рахунку 6:2 на користь хмельничан.
У другому таймі малюнок гри не змінився. Господарі продовжували контролювати м’яч та шукати «ключі» від воріт суперника. І на сьомій хвилині Володимир Антонюк забив сьомий гол у ворота «Марспирту». Восьмий м’яч, який побував у воротах суперника через дві хвилини, на свій рахунок записав Павло Овчинников. А через хвилину тернополяни відзначилися автоголом. Вже за рахунку 10:2 (десятий м’яч забив Рефель), гості отримали чудову нагоду відзначитися, заробивши право на пробиття десятиметрового удару. Однак реалізувати міні-футбольне пенальті гравець «Марспирту» не зумів. Натомість «Поділля-Університет», завдяки двом влучним ударам Олега Гудзя та Михайла Ткачука, забило ще двічі. Отож перший матч нової команди з Хмельницького завершився гучною перемогою з рахунком 12:2. Наступний матч «Поділля-Університет» має зіграти 12 грудня на виїзді проти «Прикарпаття» з Коломиї Івано-Франківської області.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую