ye-logo.v1.2

Декілька тисяч кілометрів подорожі і невеличке пузо

Спорт 2441

Квітень місяць в мене видався доволі продуктивний.

Спочатку відрядження в зону проведення АТО а по приїзду знову в подорож, вже із колективом молодіжного театру в якому я граю. І теж подорож не коротка - в Румунію. В гарне місто Алба Юлія. Море драйву, позитиву та купа вражень і нових знайомств. Один лише мінус. Я більше ніж на пів-місяця випав з проекту. Тренуватись не виходило. Встиг «захопити» лише на початку місяця декілька.

Доки подорожував то неодноразово ловив себе на думках з приводу того, як я буду вертатись до занять. Зізнаюсь чесно, трохи хвилювався. Хто знає як організм сприйме цю перерву? Чи не втрачу я результати яких досягав протягом вже більше ніж пів-року? Тому й перше після повернення заняття для мене було дещо хвилюючим.

Вже при вході в «Evolution» відчуваєш як по жилах починає ширяти адреналін. Цікавість розбирає. Справлюсь сьогодні чи здамся? Швиденько перевдягаєшся, коротка розминка на біговій доріжці і до тренера за завданнями. А завдання, не зважаючи на перерву, складніші ніж раніше. Кількість повторень у підходах менша, але в більшості вправ вага зросла. Проте ніц не вдієш. Раз тренер дає завдання, значить потрібно працювати. Долати свої страхи, сумніви та лінощі.

Чесно зізнаюсь на початку тренування здається що все позабував. Але як тільки ловиш ритм, то забувається все. Бува так що сам на себе подумки гримаєш. Мовляв, а нумо давай працюй, лінько! І по трошки, потихеньку, але долаєш вправу за вправою. Робиш підход за підходом. І на завершення тренування всередині окрім втоми горить неабияке задоволення.
Якщо говорити про свої «втрати» за ці кілька тижнів, то вага моя дещо «просіла». Харчувався я під час подорожі непогано, особливо на гастролях, але не за прописаною дієтою та й не завжди за графіком. Як результат - декілька кілограм втратив. Для мене не критично - майже 87 кіло це навіть трохи більше ніж я зазвичай важу. Але от при цьому всьому я спромігся відростити собі невеличкого пузяку.

Пішов плакатись до тренера Славка і от тепер знову веду щоденник свого харчування. Все задля того щоб тренер міг скорегувати програму того як я харчуюсь. Цікаво які будуть зміни. До літа вже не так і багато часу залишилось. Ну, як то кажуть, поживемо-побачимо. А до того мені залишається продовжувати працювати над собою.

Партнер проекту: спортивний клуб "Evolution"


 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую