ye-logo.v1.2

Пляжний волейбол. Хмельничанки тріумфували на чемпіонаті України

Спорт 4767
Вікторія Сметанюк (№1) разом із Зінаїдою Любимовою виграли 2 тур чемпіонату України з пляжного волейболу
Вікторія Сметанюк (№1) разом із Зінаїдою Любимовою виграли 2 тур чемпіонату України з пляжного волейболу. Фото: facebook.com/KoropovHutorOpen

У Короповому Харківської області пройшли чергові тури першості країни.

Для чоловіків це вже був третій тур чемпіонату України, а для жінок – другий. І хмельницькі волейболісти мали усі шанси, аби виграти змагання як серед чоловіків, так і серед жінок.

«Переможці перших двох турів – Сергій Попов та Олексій Денін, який представляють нашу область, вважалися фаворитами змагань, - каже голова Хмельницької обласної федерації волейболу Іван Терещук. – Вони дійшли до півфіналу, а потім, на жаль, Олексію Деніну за сімейних обставин довелося залишити турнір, а тому хлопці більше не виходили на майданчик, посівши четверте місце». Утім, Попов із Деніним продовжують очолювати турнірну таблицю чемпіонату, і закріпити своє перше місце зможуть в наступному турі, матчі якого пройдуть 10-14 серпня в Млинові Рівненської області.

А ось у змаганнях серед жінок не було рівних Вікторії Сметанюк та Зінаїді Любимовій. «Наші волейболістки впевнено дійшли до фіналу, вигравши всі матчі з рахунками 2:0, - розповідає Іван Борисович. – У вирішальному ж матчі здолали Єлизавету Сулиму з Сум та киянку Катерину Коваленко з рахунком 2:0. Ще одна пара з Хмельницького – Зореслава Пивовар та Оксана Рябова посіли 17 місце».

У жінок заключний фінальний тур чемпіонату пройде 31 серпня – 3 вересня в Києві. До цього ж, 22-26 серпня вони, як і чоловіки, в Затоці розіграють Кубок України.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую