ye-logo.v1.2

«Поділля» залишилося без двох основних футболістів – Якубова та Музичука

Спорт 4233
Олександр Музичук (ліворуч) на правах оренди до нового року гратиме за ФК Колос, який перебуває на 4 місці в 1 лізі
Олександр Музичук (ліворуч) на правах оренди до нового року гратиме за ФК Колос, який перебуває на 4 місці в 1 лізі. Фото: автора

З ними продовжили контракти та віддали в оренду в команди першої ліги.

Хмельницький футбольний клуб «Поділля» продовжив на три роки контракти з нападником Алішером Якубовим та півзахисником Олексанлдром Музичуком. І одразу ж віддали цих гравців в оренду.

«Якубов до кінця чемпіонату виступати в першій лізі в «Балканах» з Одеської області, - каже президент ФК «Поділля» Євген Бейдерман. – А Музичук відправився також у першу лігу, де до кінця цього року гратиме за «Колос» з Ковалівки. Хлопці хочуть прогресувати, спробувати себе на вищому рівні, тому ми вирішили дати їм шанс проявити себе в командах першої ліги. Ми їх не продали, не «подарували», а продовжили з ними контракти, і лише тоді відпустили в оренду. У першій лізі більше матчів, а тому, сподіваюся, хлопці здобудуть достатню ігрову практику та досвід, і повернуться до нас ще сильнішими».

Алішер Якубов до завершення чемпіонату виступатиме на правах оренди в ФК "Балкани".

Обидва футболісти – лідери команди. Капітан хмельничан Алішер Якубов у минулому чемпіонаті був кращим форвардом «Поділля», а днями повернувся з Китаю, де в складі студентської збірної України взяв участь у Всесвітній Універсіаді. Олександр Музичук, поки Якубов грав за збірну, виводив «Поділля» на матчі з капітанською пов’язкою на руці, й в нинішній першості в другій лізі вже забив два голи.

Натомість, «Поділля» поповнилося двома півзахисниками. Владислав Ватів є вихованцем одеського футболу. Пройшов школу харківського «Металіста» та київського «Арсеналу» За «Поділля» гратиме під номером 19. Андрій Маховка другу половину минулого сезону відіграв за дублюючий склад кропивницької «Зірки» (7 матчів, 1 гол). За «Поділля» гратиме під номером 24.

Відзначимо, що Ватів вже був у заявці на матч проти «Полісся», в якому житомирська команда перемогла «Поділля» з рахунком 2:0.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую