ye-logo.v1.2

Прикордонники України розіграли футбольний кубок

Спорт 2399
Шість команд-прикордонників у Хмельницькому виборювали золоті медалі свого чемпіонату
Шість команд-прикордонників у Хмельницькому виборювали золоті медалі свого чемпіонату. Фото: автора

У Хмельницькому пройшов чемпіонат Державної прикордонної служби України з футболу.

Декілька днів шість команд-прикордонників у Хмельницькому змагалися за звання чемпіона з футболу. За нагороди чемпіонату боролися представники регіональних управлінь Азово-Чорноморського, Західного, Південного, Північного, Східного та команда Національної академії Державної прикордонної служби України імені Богдана Хмельницького.

Переважна більшість матчів пройшла на стадіоні ДЮСШ №1. Хмельницькі прикордонники, попри те, що грали вдома, не змогли здобути медалі першості. Утім, фінішували п’ятими. А ось головні матч усіх змагань відбулися на СК «Поділля».

Саме за цей трофей змагалися прикордонники в Хмельницькому.

Спочатку в матчі за третє місце зустрілися прикордонники з Житомира та Одеси. Матч видався доволі напруженим, і, здавалося, що так і завершиться у нічию. А далі… серія пенальті. Утім, одесити краще провели кінцівку поєдинку і змогли двічі вразити ворота суперника та виграти не лише з рахунком 2:0, а й здобути бронзові медалі.

Одесити - бронзові призери чемпіонату.

У фіналі ж зійшлися прикордонники зі Львова та Північного управління з Харкова та Сум. Саме останні вважалися фаворитами фіналу. І, власне, вони потім цю думку підтвердили під час самого матчу. Ще в першому таймі харківсько-сумська команда змогла відкрити рахунок. А після перерви – забити ще один гол. У підсумку 2:0 і Північне управління Державної прикордонної служби України – чемпіон країни з футболу. Команда з Львівщини – срібний призер.

У фіналі грали представники Львівщини (у сірій формі) та прикордонники з Харківщини і Сумщини.

Зауважимо, що подібні змагання прикордонників проходили в Хмельницькому вперше.

На деяких прикордонників очікували ще й грамоти та подяки.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую