ye-logo.v1.2

Кубок України з волейболу. Розклад матчів у Хмельницькому

Спорт 2674
Три дні чотири команди в Хмельницькому виборюватимуть дві путівки до настпуного етапу Кубка України з волейболу
Три дні чотири команди в Хмельницькому виборюватимуть дві путівки до настпуного етапу Кубка України з волейболу. Фото: з архіву

На першому етапі змагань стартують дві команди з Хмельниччини.

Офіційний новий волейбольний сезон для хмельничан розпочнеться вже 22 вересня. У фізкультурно-оздоровчому комплексі «Новатор», що в обласному центрі на вулиці Тернопільській, 13/4, чотири команди виборюватимуть дві путівки до наступного етапу Кубка України.

«У Хмельницькому зіграють представник Суперліги ВК «Дніпро» та вищолігові «Колос» з Чернівецької області, нетішинський «ХАЕС-НАЕК» та хмельницький «Новатор-2-Прикордонник», - каже голова обласної федерації волейболу Іван Терещук. – Звісно, сподіваємося, що обидві наші команди пройдуть до наступного раунду».

Утім, все таки, фаворитом у хмельницькому етапі вважаються дніпряни, оскільки вони виступають у найвищому волейбольному дивізіоні країни. Але цьогорічний перший етап Кубка України не обійшовся без міні-сенсацій. Так, у Вінниці місцеві «Серце Поділля» (колишня назва команди «Еко-Дім» та «МХП Вінниця» залишили «за бортом» змагань «Фаворит» із Лубен. Як буде у Хмельницькому?

Розклад матчів:
22 вересня
17.00 «Дніпро» - «ХАЕС-НАЕК»
19.00 «Новатор-2-Прикордонник» - «Колос»
23 вересня
13.00 «Колос» - «ХАЕС-НАЕК»
15.00 «Новатор-2-Прикордонник» - «Дніпро»
24 вересня
11.00 «Дніпро» - «Колос»
13.00 «Новатор-2-Прикордонник» - «ХАЕС-НАЕК»

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую