ye-logo.v1.2

Хмельницькі волейболістки вдало розпочали новий сезон у вищій лізі

Спорт 2167
У минулому чемпіонаті жіночий Новатор здобув бронзу. На новий чемпіонат стоїть завдання вийти до Суперліги
У минулому чемпіонаті жіночий Новатор здобув бронзу. На новий чемпіонат стоїть завдання вийти до Суперліги. Фото: з архіву

Жіночий «Новатор» провів домашній тур. Попереду – ігри в Білій Церкві.

Стартував новий сезону в чемпіонаті України з волейболу серед жінок у вищій лізі. Хмельницький «Новатор» свої перші матчі проводив вдома, де зіграв два поєдинки.

Спочатку хмельничанки здолали «Южанку ДЮСШ №5 - ВУФК» з Миколаєва з рахунком 3:0. Наступний матч видався важчим. Вигравши першу партію в «СДЮСШ-Педуніверситет» з Вінниці з рахунком 25:9, у другому сеті хмельничанки поступилися 26:24. Утім, більшого суперницям не дозволили та перемогли в грі з рахунком 3:1. За словами помічниці головного тренера «Новатор» Олександри Терещук, дівчата дуже хвилювалися, оскільки сезон лише розпочинається. А тому, можливо, саме цей фактор дещо заважав нашим волейболісткам в обох матчах. Утім, головне, що дві перемоги «в кишені».

У наступному турі, матчі якого пройдуть 18-19 листопада, «Новатор» гратиме в Білій Церкві. Суперниця наших дівчат знову буде чернігівська команда «Педуніверситет» та «Харків’янка». Обидва клуби в першому турі також здобули по дві перемоги.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую