ye-logo.v1.2

Олександр Алієв очолив хмельницьку футбольну команду

Спорт 7504
Олександр Алієв востаннє забивав голи в Хмельницькому в 2015 році, коли грав за аматорський Рух із Вінників
Олександр Алієв востаннє забивав голи в Хмельницькому в 2015 році, коли грав за аматорський Рух із Вінників. Фото: з архіву

Відомий в минулому футболіст провів перше тренування.

Вчора, 16 березня, футболістам ФК «Хмельницький» був представлений новий головний тренер. Ним став екс-гравець національної збірної України та київського «Динамо» Олександр Алієв. Про це сайту «Є» повідомив керівник клубу Олександр Дяблов.

Про те, що Алієв може очолити ФК «Хмельницький» почали говорити після того, коли він завітав на контрольний поєдинок цієї команди проти «Поділля». І через декілька днів Олександр Алієв знову приїхав до Хмельницького та став тренер команди. Наразі деталі його контракту (якщо такий є) невідомі.

Нагадаємо, ФК «Хмельницький» виступає в чемпіонаті України серед аматорів в групі 1, де посідає 9 місце, маючи 5 очок. До цього часу головним тренером команди був Сергій Жицький. Свій перший офіційний матч 33-річний Олександр Алієв на чолі головного тренера ФК «Хмельницький» проведе 7 квітня, коли команда зіграє вдома проти ФК «Малинськ». НЕ виключено, що в ролі граючого тренера.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую