ye-logo.v1.2

Футбол. «Поділля» - ФК «Хмельницький»: коли обидва тренери залишилися незадоволеними (ВІДЕО)

Спорт 4360

Дві хмельницькі команди провели між собою товариський матч.

На полі ДЮСШ №1 зійшлися дві хмельницьких команди. І, хоч матч був товариським, але відчувалося, що гравці обох клубів хочуть здобути позитивний результат для своєї команди.

Якщо «Поділля», яке вже 31 березня відновлює змагання в другій лізі, до цього матчу не перемагало в попередніх спарингах, то ось ФК «Хмельницький» у міжсезонні демонструє непогані результати. Навіть волочиський «Агробізнес» здолали… Утім, це все товариські матчі, під час яких буває чимало несподіванок.

У цьому ж матчі на голи довелося чекати доволі довго. Лише на 70 хвилині матчу був відкритий рахунок. За «Поділля» відзначився Кирило Бабак. А вже під завісу матчу забив і Андрій Ліповуз. Отож, «Поділля» перемогло з рахунком 2:0.
Звісно, що тренер ФК «Хмельницький» Ярослав Бобиляк залишився незадоволений результатом. Але… «Перемога «Поділля» заслужена», - каже Ярослав Іванович. А ось наставник «Поділля» Віталій Костишин, попри перемогу його команди, також залишився невдоволеним. «Якість гри, яку демонструють наші гравці, погана, - каже Віталій Володимирович. – У нас чимало проблем. Звісно, добре, що виграли. Можливо, це покращить психологічний стан гравців, але нам ще є над чим працювати в плані майстерності».

Обидві команди продовжують готуватися до футбольної весни. І вже 14 березня «Поділля» в Вінниці зіграє з тамтешнім «Поділлям», яке виступає в першості області. А 16 березня, знову ж таки в Вінниці, й проти «Ниви-В». А ось ФК «Хмельницький» поки що визначається з наступними спаринг-партнерами.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую