ye-logo.v1.2

Відбувся перший у цьому році чемпіонат України з велоспорту на шосе

Спорт 2201
Велосипедисти з Хмельниччини розпочали новий сезон в Ужгороді
Велосипедисти з Хмельниччини розпочали новий сезон в Ужгороді. Фото: Федерації велосипедного спорту Хмельницькій області

Завершилася весняна першість країни у багатоденній гонці на шосе серед жінок та чоловіків, а також перший тур чемпіонату серед юніорів та юніорок.

В Ужгороді вперше у цьому році зібралися спортсмени, щоб позмагатися на відкритому повітрі. Всього участь у заході взяли 139 спортсменів з 18 команд. Хмельницьку область представили 20 спортсменів. Про це повідомляє Федерація велосипедного спорту Хмельницької області.

Змішана команда чоловіків, з хмельничанином Єгором Маликом, посіла третє місце. Серед жінок Вікторія Ярошенко також у складі змішаної команди стала другою. А збірна Хмельницької області у складі Ірини Слободян, Вероніки Шуть, Вікторії Мельничук та Христини Радіонової посіла третє місце.

В індивідуальних змаганнях кращою серед жінок стала хмельничанка Олена Шарга, яка зараз виступає за Миколаївську область.

Серед юніорок змішана команда у складі хмельничанок Дарини Беляк, Еліни Гусельникової, Анастасії Калашник, Ірини Лазурко та львів’янки Соломії Лукачук стала срібним призером змагань. А збірна команда області посіла третє місце у складі Юлії Калинюк, Вікторії Пархомюк, Вікторії Лазурко, Наталії Свистунової та Олександри Чорної Чорної. В особистому заліку Еліна Гусельникова стала бронзовою призеркою.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую