ye-logo.v1.2

Футбол. “Агробізнес” - “Нива-В”: вольова перемога в першому матчі 2018 року (ВІДЕО)

Спорт 5958

У чемпіонаті України з футболу в другій лізі відновилася першість.

Великий футбол повернувся. Волочиський “Агробізнес” провів свій перший офіційний матч у цьому році, який в прямому ефірі транслював сайт “Є”. В гості до лідера другої ліги групи “А” завітала вінницька “Нива-В”, яка посідає 5 місце.

Матч видався доволі начисеним на моменти, але в першому таймі команди так і не змогли потішити глядачів хоча б одним голом. Звісно, ближчими до того, щоб повести в рахунку були господарі поля. Однак, в моментах, що створили гравці “Агробізнеса”, футболістам забракло точності.

Інша справа в другому таймі. Вже на 9 хвилині другої сорокап’ятихвилинки “Нива-В”, по суті, створила свій перший момент біля воріт “Агробізнеса”. І реалізувала його. Павло Федосов, новачок вінничан, вийшов віч-на-віч із Костянтином Одольским і відкрив рахунок у матчі - 0:1.

Та господарям поля знадобилося менше шести хвилин, аби відгратися. Андрій Кухарук гарматним ударом з метрів 20-ти відправив м’яча у дальній від голкіпера кут - 1:1.

Ще через 20 хвилин стадіон “Юність” знову скандував: “Гол!” Цього разу простріл Андрія Скакуна замкнув Віталій Груша. Вже у компенсований час “Нива-В” мала нагоду відігратися, але Федосов не зміг завдати прицільного удару. Отож, 2:1 - і це 17 перемога в чемпіонаті.

Після 20 туру “Агробізнес” продовжує посідати 1 місце. У команди Андрія Донця 51 заліковий бал. Найближчий переслідувач - івано-франківське “Прикарпаття”, має на 10 очок менше. Сьогодні івано-франківці здолали іншого представника Хмельниччини в другій лізі - хмельницьке “Поділля” з рахунком 5:2.

Вже 6 квітня відбудуться матчі 21 туру. І в Хмельницькому буде центральний матч для області. Адже зіграють “Поділля” та “Агробізнес”.

Ну, а як “Агробізнес” виграв у “Ниви-В” та що говорили тренер команд після матчу, дивіться в огляді від сайту “Є”

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую