ye-logo.v1.2

Четверо футболістів «Агробізнеса» викликані до збірної України

Спорт 3611
Микола Когут зіграє один матч за студентську збірну та повернеться в розташування Агробізнеса
Микола Когут зіграє один матч за студентську збірну та повернеться в розташування Агробізнеса. Фото: з архіву

Двоє з них можуть пропустять календарний матч волочиської команди в другій лізі.

Студентська збірна України з футболу 4-5 травня проведе свої збори в Івано-Франківську, де відбудеться міжнароднйи турнір. І одразу четверо гравців волочиського «Агробізнеса», який є лідером в чемпіонаті України в другій лізі групі «А», викликані в розташування збірної. Це голкіпер Сергій Чернобай, захисник Дмитро Юхимович, а також півзахисники Іван та Микола Когути.

4 травня збірна України зіграє з Польщею і, в разі перемоги, 5 травня проведе матч проти переможця матчу Литва-Румунія. Однак… саме 5 травня «Агробізнес» зіграє свій поєдинок 25 туру в другій лізі в Вишнівці проти тернопільської «Ниви». І, якщо Дмитро Юхимович не зможе зіграти через дискваліфікацію, то ось решта викликаних до збірної футболістів… «У нас є домовленість із головним тренер студентської збірної, що Чернобай та Юхимович будуть два дні в розташування збірної, - каже наставник «Агробізнеса» Андрій Донець. – А ось Іван та Микола Когути, після матчу з поляками, повернуться в розташування клубу, щоб зіграти в Вишнівцях».

Нагадаємо, що матчі в другій лізі групі «А» пройдуть 5 та 6 травня. «Агробізнес» на виїзді зіграє з «Нивою» 5 травня, а наступного дня хмельницьке «Поділля» гратиме у Львові проти одноіменного футбольного клубу. Хмельничанам через дискваліфікацію не допоможе Андрій Муляр.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую