ye-logo.v1.2

Футбол. Пенальті в ворота «Агробізнеса», вилучення гравця «Поділля»…

Спорт 3408
Поділля, яке вдома обіграло Буковину 3:0, поступилася цій команді в Чернівцях з мінімальним рахунком
Поділля, яке вдома обіграло Буковину 3:0, поступилася цій команді в Чернівцях з мінімальним рахунком. Фото: з архіву

У другій вітчизняній лізі відбулися матчі 27 туру.

Ні волочиській команді, ні хмельницькій не вдалося виграти свою виїзні матчі чергового туру чемпіонату України з футболу в другій лізі групі «А». Утім, якщо «Агробізнес» здобув заліковий бал, то «Поділлю» цього не вдалося.

Хмельничани свій матч проводили в Чернівцях проти «Буковини». Єдиний гол у цьому поєдинку був забитий у ворота «Поділля» на 60 хвилині – відзначився Віталій Зоря. Гості ж не змогли відігратися. До того ж, на 90 хвилині хмельничани були вимушені догравати в меншості. Причина – Дмитро Рожко отримав другу жовту картку і залишив поле. «Ми мали перспективні контратаки, але довести їх до логічного завершення не змогли через майстерність наших футболістів, - каже виконуючий обов’язки головного тренера «Поділля» Віталій Костишин. – «Буковина» ж краще виглядала в нападі, а тому рахунок закономірний».

Команда з Волочиська в Новоград-Волинському грала проти житомирського «Полісся». У цьому поєдинку голів не було. Хоча господарі мали відмінну нагоду відкрити рахунок на 62 хвилині, коли заробили одинадцятиметровий. Але реалізувати пенальті не змогли – Вадим Шаврін пробив повз ворота. «Матч видався цікавим та важким, - каже головний тренер «Агробізнеса» Андрій Донець. – Ми могли забити мінімум два голи, але ні Груша, ні Темнюк не реалізували свої моменти. У «Полісся» ж був шанс забити з пенальті. Те, що ми вперше у цьому чемпіонаті зіграли внічию, думаю, піде лише на користь команді. Проаналізуємо все та вже готуємося до наступного матчу».

А наступний тур , матчі якого пройдуть 26 травня о 17.30, має стати не менш цікавим. Так, «Поділля» в Хмельницькому прийматиме «Полісся». А ось «Агробізнес» зіграє свій останній домашній матч у другій лізі проти івано-франківського «Прикарпатття». Цей поєдинок стане центральним у 28 турі, оскільки зустрінуться команди, які здобули путівки до першої ліги.

Зазначимо, матч «Агробізнес» - «Прикарпатття» 26 травня о 17.30 в прямому ефірі транслюватиме сайт «Є» на своєму каналі в «Youtube». Слідкуйте за анонсами.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую