ye-logo.v1.2

Піщані пастки не завадили хмельницьким велосипедистам

Спорт 2149
Хмельничанки Наталія Сафронюк, Кристина Ганжук та Марина Калинюк зібрали нагороди в усіх дисциплінах змагань
Хмельничанки Наталія Сафронюк, Кристина Ганжук та Марина Калинюк зібрали нагороди в усіх дисциплінах змагань. Фото: федерації велоспорту Хмельницької області

У Кропивницькому відбувся чемпіонат України з маунтенбайку.

Понад сто учасників змагалися за місця на п'єдесталі в першості велосипедистів по бездоріжжю, семеро з яких представляли Хмельницьку область. «Одним з головних ускладнень для учасників були піщані пастки, особливо на поворотах, крім того, круті віражі після швидкісних асфальтових відрізків, на яких неодноразово відбувались групові падіння. Проколи, порвані ланцюги, зірвані перемикачі - все як зазвичай на запеклих змаганнях крос-кантрі», - повідомили в обласній федерації велосипедного спорту.

Та вже у перший день змагань в індивідуальній гонці серед дівчат хмельницькі спортсменки святкували тріумф. Наталія Сафронюк виграла гонку, Кристина Ганжук здобула «срібло», а бронзову медаль виграла Марина Калинюк.

У категорії спортсменів 2002-2003 року Наталія Свистунова стала бронзовою призеркою чемпіонату України.
Учасники найпрестижнішої категорії – «чоловіки», стартували останніми. І наш Дмитро Тітаренко став чемпіоном країни.

Провели й перший етап чемпіонату України у новій крос-кантрі дисципліні – «шорт-трек». У заїзді молодших дівчат знову подіум був за хмельничанками - Марина Калинюк посіла перше місце, Наталія Сафронюк - друге, а Кристина Ганжук - третє. Свою другу перемогу в чемпіонаті здобув і Дмитро Тітаренко у змаганнях чоловіків.

В олімпійському крос-кантрі... Кристина Ганжук – чемпіонка, Наталія Сафронюк – віце-чемпіонка, а Марина Калинюк – бронзова призерка. Ну, а серед чоловіків знову найкращим став Дмитро Тітаренко.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую