ye-logo.v1.2

Футзал. Потужний старт «Сокола» та підготовка до Кубка ліги

Спорт 2062
Хмельницький Сокіл виграв 6:1 у стартовому матчі Екстра-ліги в Житомирі
Хмельницький Сокіл виграв 6:1 у стартовому матчі Екстра-ліги в Житомирі. Фото: facebook.com/InBevNPU

Розпочався новий чемпіонат України з футзалу в Екстра-лізі.

Волею жеребу хмельницький «Сокіл» свій перший матч нового сезону проводив у Житомирі проти «Інбев-НПУ». Утім, чужі стіни не завадили хмельничанам здобути переконливу перемогу.

Необхідний результат підопічні Романа Ковальчика забезпечили собі ще в першому таймі. Голи Артура Подлюка, Владислава Щербаня, Андрія Хамдамова, Руслана Шеремети та два м’ячі Дмитра Сороки – і рахунок у грі був 0:6. У другому таймі «Сокіл» хоч і пропустив один гол, але міг і забити ще. Утім, матч так і завершився з рахунком 1:6. «Результатом я задоволений, нам це важливо, тому що потрібно формувати психологію гравців. У нас надзвичайно молода команда, і кожна перемога буде зміцнювати їх впевненість у власних силах», - після матчу заявив Роман Ковальчик.

Свій наступний матч «Сокіл» в «Екстра-лізі» зіграє 30 вересня на Дніпропетровщині проти «Титану». Та перед цим розпочне змагантися в новому турнірі – Кубку ліги.

У нових заганнях команди «Екстра-ліги» поділили на дві групи по 5 команд. Кращі чотири команди гратимуть у наступному етапі (серія плей-офф) проти інших чотирьох учасників (команда, що поясде в групі «А» перше місце, зіграє з 4 місцем групи «Б», 2 місце – з 3-им). «Сокіл» потрапив до групи «А» разом із «Титаном», «Кардиналом-Рівне», «Епіцентром-К Авангардом» та «Продексімом». Саме херсонський клуб прийме перший тур (всього буде два тури) 21-23 вересня. Хмельничани ж в Херсоні зіграють два матчі – проти рівнян та одеситів.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую