ye-logo.v1.2

Футбольний «Кубок міського голови»: перша неявка та «агресія» «Агробізнеса» (ФОТО)

Спорт 4780
Вінницька "Нива" виграла перший тайм у "Агробізнеса", забивши гол, але ж не матч. Команда з Волочиська перемогла з непристойним рахунком 6:1
Вінницька "Нива" виграла перший тайм у "Агробізнеса", забивши гол, але ж не матч. Команда з Волочиська перемогла з непристойним рахунком 6:1. Фото: автора

Завершився сьомий ігровий день.

 Замість двох запланових поєдинків – один. Так коротко можна охарактеризувати сьомий ігровий день на футбольному «Кубку міського голови Хмельницького».

У першому матчі, за календарем, мали зіграти хмельницьке «Поділля» U-19 та красилівський «Случ». Але красилівчани не приїхали на матч. Щоправда, попередивши про це завчасно. І тепер вирішується питання, щоб «Случу» зарахувати технічну поразку, а «молодіжці» «Поділля», відповідно, перемогу. Утім, не виключено, що красилівська команда, яка зіграла лише два матчі (обидва програла), може взагалі знятись із товариських змагань.

Натомість другий поєдинок відбувся за планом. Волочиський «Агробізнес», який демонструє стовідсотковий результат (у трьох матчах – три перемоги), зіграв із вінницькою «Нивою».

Ігор Маляренко, капітан "Ниви" (у зеленій футболці), був одним із кращих у складі вінничан.

У першому таймі представник Хмельниччини у першій лізі чемпіонату України вкотре виставив експериментальний склад. В «основі» вийшли Юхимович, Гагун, Слотюк, Черненко та новачок команди Ничипоренко. А решта футболістів – ті, які перебувають на перегляді. І там складом «Агробізнесу» мало що вдавалося створити попереду. Натомість «Нива» грала небезпечніше.

Роман Гагун зіграв в обох таймах проти "Ниви".

І вже на 10 хвилині матчу капітан вінничан Ігоря Маляренко міг відкрити рахунок, завдавши потужного удару в нижній лівий від голкіпера кут. Але воротар, якого «Агробізнес» перегядає, «потягнув» м'яч. Та на 21 хвилині Маляренко все таки забив. І «Нива» повела в рахунку. До речі, для команди з Волочиська цей гол став першим пропущеним на цьому турнірі.

"Агробізнес" - "Нива". 

Спроби «Агробізнеса» відігратися були невдалими. Ба більше, вінничани могли ще й збільшити перевагу, але знову команду вртявав голкіпер. То ж на перерву пішли за переваги «Ниви» в один м'яч.

Руслан Черненко зіграв за "Агробізнес" у першому таймі.

У другому таймі матчу "Агробізнес" - "Нива" була зовсім інша гра.

Другий тайм став зовсім іншим. Наставник волочиської команди Андрій Донець залишив на полі лише одного потенційного новачка, а також Гагуна, Слотюка, Юхимовича та Ничипоренка. Натомість випустив Одольского, Курила, Кухарука, Чепурненка, Бойчука та Семенця. І гра змінилася кардинально. Ну і рахунок, звісно.

Олег Нечипоренко лише підписав контракт із "Агробізнесом" і відзначився дублем у ворота "Ниви".

Вже на 54 хвилині матчу Дмитро Юхимович зрівняв рахунок у грі. А Андрій Донець голосно звертався до своїх гравців: «Агресія. Додайте агресії». Футболісти «Агробізнесу» почали по спортивному агресивніше грати у відборі та в переході від захисту до атаки. І на 57 хвилині Богдан Семенець вивів волочиську команду вперед у рахунку.

Богдан Семенець також забив два голи.

«Агробізнес» не збавив обертів. І на 69 хвилині рахунок став 3:1 – забив Арсен Слотюк. Далі ж настала черга забивати і форвардам. На 76 хвилині відзначився Олег Нечипоренко, а через 11 хвилин Семенець оформив дубль. Та ще через три хвилини другий м'яч у цьому матчі забив і Нечипоренко. Отож, 6:1 на користь «Агробізнеса».

"Агробізнес" - "Нива" - матч завершився з рахунком 6:1.

Завтра, 21 лютого, на «Кубку міського голови Хмельницькому» відбудуться ще два матчі. Об 11.00 «Поділля» U-19 має зіграти зі «Случем» зі Старокостянтинова. А о 14.00 «Поділля» зійдеться із «Нивою» з Теребовлі.

Турнірне становище команд після ігор 20 лютого:
1. «Агробізнес» - 12 очок (4 матчі)
2. «Поділля» - 6 (2)
3. «Нива» Т. – 6 (4)
4. «Нива» В. – 4 (4)
5. ФК «Малинськ» - 4 (4)
6. «Случ» С. – 3 (3)
7. «Поділля» U-19 – 3 (3)
8. «Случ» К. – 0 (2)

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую